Хайде да си напиша и аз коментара.
По принцип не играя сървъри с малко exp, реших да вляза в този, за да пробвам версията, защото мой клиент иска да пуска сървър на MU и тази версия ми се струва удачна.
Впечатленията ми като цяло са добри, а именно:
- Добро описание на информацията за сървъра в сайта, най-много ми хареса частта с изброените spots за биене;
- Уеб системата е хубава, не съм в течение какви уеб системи се release-ват в последно време. Т.е. и аз бих могъл да я ползвам за моя клиент. Процеса на ресет ми хареса, също и web wallet-a;
- Интелектуалното ниво на играчите в сървъра е по-високо от средното, което съм срещал до момента, може би заради малкото exp, а в лесните сървъри да играят по-малки или по-глупави хора, вероятно (единствено догадка е това и лично мое мнение, с което не ангажирам/обиждам никого);
- Сървъра като геймплей е доста добре балансиран като изключим малкото exp, но това е субективен фактор, т.е. на мен лично ми е малко, но на други хора може да им е добре, перфектно;
- Запазва се интереса чрез липсата на каквито и да било jewels в магазините, но според мен ако имаше големи колби за живот щеше да е по-добре (като си без рес или с няколко, животните са много трудни за биене и много те свалят - играх като DW/SM).
GM/Admin не срещнах в игра. Играчите са helpful - помогнаха ми за ресет едни пичове, даже ми дадоха zen защото не знаех за walleta, не бях си го прехвърлил и ми свърши защото умирах многократно в Arena.
Като цяло - за сървъра мога да кажа "добра работа!". Не съм го играл по-продължително, но на пръв поглед изглежда добре. Тази вечер мисля пак да вляза, за да направя втория си ресет (сега съм около 180 левел). Забелязах, че exp-то е динамично - уикенда е повече. Направи ми впечатление, защото се "вдигаше" по-трудно.
По лично мнение, ако има сървър е със същите настройки, но може би 500 или 1000 exp рейт, ще ми е също толкова интересен или дори повече. В момента ми е много бавно времето за ресет. Но пак казвам, това са лични мнения, всеки има различен вкус.
Преди играх и правих сървъри единствено с макс експ, но по-медиум ориентирано сякаш е по-добре и запазва по-дълго интереса на играчите.
Може би ако пускам сървър за моя клиент ще го направя подобен на този като spots и магазини, но с повече exp.