[AD] AidaMU MuOnLine Gaming Zone

Status
Not open for further replies.
ех... помня преди години като имаше един сървър също AidaMu - ver:1.02M, 1 000xp, и на рес по 1 000 точки, ивентара, магиите и точките се нулирваха след рес. Но такъв сървър вече неможете да направите !

ех... помня преди години като имаше един сървър също aidamu - ver:1.02m, 1 000xp, и на рес по 1 000 точки, ивентара, магиите и точките се нулирваха след рес. но такъв сървър вече неможете да направите !

на мен целта ми не е да направя едно към едно като преди :) ако бе така нямаше да е сезон 3 версията ами да си е старата и всичко както си е било...

Last edited:
AidaMu is looking for a GM:

The candidate should have a good knowledge in English.
He/she should be from Bulgaria and should have worked with Season 3 Episode 1 and Episode 2.
Applications with real names and emails write in Contact Us.

0/10 ! поради еинствената причина че нещеш да Relase Weba :S Ако Го Relase ще е 5000/5000 xD

Васе брао супер сървър ако не се бях се отказал от му със сигурност щях да го играя :) 10/10 ии виж си поща с кандидатурите :p и негледай първите 2 третия има обеснение (rofl)

Last edited:
хаха брао бе васе...чак ме премахваш/блокираш от скайп..що ти направих?

що бе васе ко пак напрай?

що бе васе ко пак напрай?

пробвабвах два вида файлове с3 е2 (99% бъглес) след 1 седмица безпроблемна работа почна да крашва неможе да се влезне в игра при логин спича...
смених с3 е1 (99% бъглес) и на всеки 24ч. и той почна да спича... смених уйндоуса с всичко най ново и пак така ;) направиха ми джойн сървър за мен и от един познат тийм и пак така :) и ми писна всяка вечер като се прибера да видя че сървъра е спекъл и да се нервя след всичките ядове който съм имал през деня

Status
Not open for further replies.