[Help] Add more maps

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Може ли някой да ми каже как мога да си добавя още карти в Warp Command Window IMG:


Напримерно искам да си добавя ексил стигнал сам до там че вече го имам в Играта (в warp command Window-а) сега ми остава още нещо но незнам как да го направя (става въпрос за насторйките в MuServer) MoveReq.txt или Gate.txt в който нз кво трябва да се пише ... моля помогнете , обяснете ми как да го направя

Благодаря предварително :)
 

Stifi

New Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
175
Reaction score
11
Неможеш максималното в Movereq.bmd е 36 реда....
 

masterhack

New Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
30
Reaction score
4
+ това трябва да пишеш кординатите :)
 

Stifi

New Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
175
Reaction score
11
кординати са лесни.. но в Movereq.bmd няма как да сложиш 40 реда защото макс е 36
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
кординати са лесни.. но в movereq.bmd няма как да сложиш 40 реда защото макс е 36
остават ми още 4 реда , а аз искам да сложа само 2 карти .. :)
 

Damian

Team Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
618
Reaction score
579
Кажи коя версия ти е сървъра и си дай скайп да се разберем там!
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
версия s3 ep1 а скайп можеш сам да го разбереш но skype = botev-pld
 

Murder

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
502
Reaction score
74
Гледах на тоя DarkReaL сигнатурата за тузовете и гледам че ползват сайт на мУ :D
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Гледах на тоя darkreal сигнатурата за тузовете и гледам че ползват сайт на мУ :d
1во мерси за туза
2ро да така е ::d:
 

Similar threads