[Help] 99b

electric

New Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Мъча сървър на 0.99 версия.Направих всичко, което видях по гайд-овете, смених адресите, направих рестор на дата-та, смених сериал-ите на мейн-а където не бяха така, версиите също. Днес разбрах че реалното ip което ми казаха, че ще ми сложат не съвпадатше с това което са ми сложили, съотвтно пак променях навсякъде адресите и пак нищо...you are disconnected from the server!
Ще се побъркам вече...ако някой си има на идея от какво е да пише...
П.С. дава ми тази грешка на cs , както и няколко "Skill File not found." или "can not connect to server"
А и още нещо: Адресите от текстовия файл на MuServerStartUp не се променят, а си остават същите като на стария потребител. (променил съм адресите в Links>4,8)
Другото, което се чудя е дали може да е възможно портовете да са грешни...нямам си и на представа как трябва да са. Така както са си във файловете съм ги оставил.
 

Attachments

Last edited:

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
Снимай Всичките ти грешки !!!

Смени Конект сървъра с този на БОР ТЕАМ
 

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
Във СТАРТЪПА ти е различно ИП-тоооооо
 

electric

New Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Във СТАРТЪПА ти е различно ИП-тоооооо
видях но колкото и пъти да го променям се връща пак старото. Сменил сим ИП в папката LINKS>4,8 тоест joinserver и gameserver и пак там в стартъп си остава старото...не знам какво да правя, качил съм всички грешки които ми дава.
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
В StartUp.ini се сменя IP-то, ако ползваш MuServerStartUp, не ти трябва папката links...
На последния ред в ini файла:

Code:
ipadd=ТВОЕТОIP
и като потърсиш на горе във файла, ще намериш още IP-та, може някои да са и '127.0.0.1', променяш ги на твоето, а може и само да смениш IP-то на JoinServer-а:

Code:
/p55970 /ca:ip: /cp55557
Така да е, а останалото всичко 127.0.0.1, освен 'ipadd=...' !
Успех със сървъра ;)
 

electric

New Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
17
Reaction score
0
На последния ред си беше вярно IP-то, смених ги и нагоре където не бяха като моето :) а code на joinserver си е така също. Сега ще опитам пак и мерси за помощта ;)
П.С. свалил съм connectserver на BoR Team, но си нямам на идея за какво е и какво да го правя :blush-anim-cl: Ако някой може да ми каже... :p
 
Last edited:

electric

New Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Някой да ми каже какво да променя в bor team connectserver-a защото промених едни неща и сега не ми дава disconnect, но не ми дава и server id за да влезна... някой ? ;)) само да ми каже кое как трябва да е PLS
 
Last edited:

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,451
Reaction score
11,055
1: "cant connect to update server" проблема е във dataserverite. Отвори D:\MuServer\DataServer1 & 2\wz_update.ini и направи "SkipUpdate=0" на "SkipUpdate=1"

2: отвори D:\MuServer\data\commonserver.cfg и направи "Language = 1" на "Language = 3"
 
  • Like
Reactions: electric

electric

New Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Мерси DarkMaster :) все още не ми показва сървър, но пък не ме дисканектва вече :cool1: жив и здрав :)
 

electric

New Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Е? Някой може ли да ми каже как се използва connectserver by BoR Team? :) или някаква идея защо не ми показва сървър... :angel_innocent:
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
L [Help] Quest system files darksteam 97D - 99B Help 2
FallenOne [Help] [99b] edit player.bmd Help 0
S [Help] 99b Items Help 2
H [Help] DL Bug 99b+ Help 14
Ant1Lamer [Help] Update & Fix 99b- 1.0m Help 3

Similar threads