Мъча сървър на 0.99 версия.Направих всичко, което видях по гайд-овете, смених адресите, направих рестор на дата-та, смених сериал-ите на мейн-а където не бяха така, версиите също. Днес разбрах че реалното ip което ми казаха, че ще ми сложат не съвпадатше с това което са ми сложили, съотвтно пак променях навсякъде адресите и пак нищо...you are disconnected from the server!
Ще се побъркам вече...ако някой си има на идея от какво е да пише...
П.С. дава ми тази грешка на cs , както и няколко "Skill File not found." или "can not connect to server"
А и още нещо: Адресите от текстовия файл на MuServerStartUp не се променят, а си остават същите като на стария потребител. (променил съм адресите в Links>4,8)
Другото, което се чудя е дали може да е възможно портовете да са грешни...нямам си и на представа как трябва да са. Така както са си във файловете съм ги оставил.
Ще се побъркам вече...ако някой си има на идея от какво е да пише...
П.С. дава ми тази грешка на cs , както и няколко "Skill File not found." или "can not connect to server"
А и още нещо: Адресите от текстовия файл на MuServerStartUp не се променят, а си остават същите като на стария потребител. (променил съм адресите в Links>4,8)
Другото, което се чудя е дали може да е възможно портовете да са грешни...нямам си и на представа как трябва да са. Така както са си във файловете съм ги оставил.
Attachments
Last edited: