[Help] 99b+

Backo

Well-Known Member
Reaction score
976
Значи като тръгна да се мове в арена и сам лвл 50 неми дава а ми пише, че иска 170 лвл откаде мога да го оправя това. Другото е откаде мога да сменя надписите за блоод касъл и девил скуеар дане ислизат на този език който е на картинката

problem.JPG

Last edited:
текста се оправа през BMD Editor text.bmd i tursish Blood Castle ....

за левала немога да си спомна от къде ставаше

Оправих го всичко, но остана още само едно нещо като напиша /move arena и отивам до игрището и неме пуска в стадиум а при "М" като дам на арена си отивам началото на стадиум как може да го орпавя и при /move да си отива в началото на стадиум?

Оправих го всичко, но остана още само едно нещо като напиша /move arena и отивам до игрището и неме пуска в стадиум а при "М" като дам на арена си отивам началото на стадиум как може да го орпавя и при /move да си отива в началото на стадиум?

Gate.txt and fix the coords..

Мерси много за това, НО (rofl) сигорен сам че сам много нахален има само още едно нещо като си в играта и отвориш сандъка няма нищо несе вижда нищо... слагам нещо да видя дали ще е така пак отварям го на ново и... пак същото... моля последно за помощ ще сам безкрайно благодарен.

Мерси много за това, НО (rofl) сигорен сам че сам много нахален има само още едно нещо като си в играта и отвориш сандъка няма нищо несе вижда нищо... слагам нещо да видя дали ще е така пак отварям го на ново и... пак същото... моля последно за помощ ще сам безкрайно благодарен.

I don't have any idea...

Всичко оправих ;)