G GaTio New Member Joined Jul 9, 2008 Messages 16 Reaction score 0 Jul 9, 2008 #1 Някой може ли да ми даде да няма вирус и да няма бъгове по възможност и извинете ако не е за тоя раздел темата Last edited by a moderator: Jul 9, 2008
Някой може ли да ми даде да няма вирус и да няма бъгове по възможност и извинете ако не е за тоя раздел темата
G GaTio New Member Joined Jul 9, 2008 Messages 16 Reaction score 0 Jul 10, 2008 #2 Някой може ли да ми даде ? че взех едни от тука и не иска да тръгне
R ReDSkuLL Member Joined Jun 16, 2008 Messages 111 Reaction score 11 Jul 10, 2008 #3 кой пък ще си даде файловете ако нямат бъгове ...
Gasolincho Well-Known Member Joined May 15, 2008 Messages 683 Reaction score 693 Jul 11, 2008 #4 gatio said: Някой може ли да ми даде да няма вирус и да няма бъгове по възможност и извинете ако не е за тоя раздел темата Click to expand... Само пари искат приятелю... препоръчвам ти да се откажеш от Му и да се захванеш с l2 или wow, много по динамични и интересни игри...
gatio said: Някой може ли да ми даде да няма вирус и да няма бъгове по възможност и извинете ако не е за тоя раздел темата Click to expand... Само пари искат приятелю... препоръчвам ти да се откажеш от Му и да се захванеш с l2 или wow, много по динамични и интересни игри...
AfterShock New Member Joined Apr 10, 2008 Messages 576 Reaction score 80 Jul 11, 2008 #5 Gasolincho said: Само пари искат приятелю... препоръчвам ти да се откажеш от Му и да се захванеш с l2 или wow, много по динамични и интересни игри... Click to expand... Гасо... всичко в този скапан живот се плаща. Ако искаш да си газар си плащаш... Всичко е много просто! Слушай тази песен и ще разбереш какво имам предвид: Click Here
Gasolincho said: Само пари искат приятелю... препоръчвам ти да се откажеш от Му и да се захванеш с l2 или wow, много по динамични и интересни игри... Click to expand... Гасо... всичко в този скапан живот се плаща. Ако искаш да си газар си плащаш... Всичко е много просто! Слушай тази песен и ще разбереш какво имам предвид: Click Here