[Help] 97d99i Ban

BambuchA

New Member
Reaction score
18
Здравейте, искам да ми обясните как се банва защото не знам.
Ако може да ми кажете как се банва за дни за часове за винаги и по ип?

Ако искаш да блокираш герой може да го блокнеш с MuEditor :).Ако искаш можеш и да го баннеш от SYgate Personal Firewall ако си с него тука има тема как се банва по ип птез фиревалла :)

Нали ти казах по skype.... няма такива да се банва за час или ден.... банваш с едитора и когато решиш го unban-ваш.
Не съм сигурен с на Damian admin panel-a дали работи това за дни,часове.... но пробвай ;)

с повечето админ панели включително на Damian може да се банва за дни месеци и тн ... като всичко се отброява в часове с гм панела на DestructiO също става... ...

утре ще ви пусна 1 модул за бан по ип за часове дни месеци и прочие :) както и опция за унбан който не е лош и върши работа (ще гледам да не забравя)

Last edited:
с повечето админ панели включително на Damian може да се банва за дни месеци и тн ... като всичко се отброява в часове с гм панела на DestructiO също става... ...
С на дамиан не става за дни (поне на мен)

утре ще ви пусна 1 модул за бан по ип за часове дни месеци и прочие както и опция за унбан който не е лош и върши работа (ще гледам да не забравя)

Плс гледай да не забравиш и да работи ::D:

С на дамиан не става за дни (поне на мен)

Плс гледай да не забравиш и да работи ::D:

При мене става вече всичко е ОК мога и по ИП да бан :) Thanks на всички