Devil-Aura New Member Joined Oct 13, 2008 Messages 43 Reaction score 0 Oct 28, 2008 #1 Здравейте,ще помоля даркстеам и другите потребители ако може да ми дадете добри 0.99b+ файлове,ще сам ви много благодарен.
Здравейте,ще помоля даркстеам и другите потребители ако може да ми дадете добри 0.99b+ файлове,ще сам ви много благодарен.
Buk7op New Member Joined Oct 23, 2008 Messages 87 Reaction score 4 Oct 28, 2008 #2 мисля че можеше се разровиш и да намериш но се пак трябва си помагаме :: ето ти: ЦъКНи Ме!
Devil-Aura New Member Joined Oct 13, 2008 Messages 43 Reaction score 0 Oct 28, 2008 #3 казват че тези файлове дава грешки при евент сървъра и не са оправени
MeRtEkA Member Joined Aug 27, 2008 Messages 106 Reaction score 10 Oct 28, 2008 #4 buk7op said: мисля че можеше се разровиш и да намериш но се пак трябва си помагаме :: ето ти: ЦъКНи Ме! Click to expand... Тези фаилове неварвят и на мен ми трябват фаилове 99б+ ако някои има да ги тества дали всичко е ок и да ги качи моля ви ::
buk7op said: мисля че можеше се разровиш и да намериш но се пак трябва си помагаме :: ето ти: ЦъКНи Ме! Click to expand... Тези фаилове неварвят и на мен ми трябват фаилове 99б+ ако някои има да ги тества дали всичко е ок и да ги качи моля ви ::
Protect Active Member Joined May 30, 2008 Messages 989 Reaction score 150 Oct 28, 2008 #5 глупаци дават грешка на чип евент сървъра отваряте commonserver.cfg и намирате eventchipconnect=1 и го сменяте на eventchipconnect=0 (или нещо такова пише) Мертек ти маи си нямаш хал хабер от сървърни фаилове...
глупаци дават грешка на чип евент сървъра отваряте commonserver.cfg и намирате eventchipconnect=1 и го сменяте на eventchipconnect=0 (или нещо такова пише) Мертек ти маи си нямаш хал хабер от сървърни фаилове...