[Help] свързано с версия 97d99i

slav011969

New Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
12
Reaction score
0
всичко е ОК обаче :wait:
1во. Искам да отида сменя експа отиам в D:\MuServer\data--->commonserver и при експа пипа напромер 250 обаче експа си остаа мн нз оба4е дига от 1 чодовище лвл т.е. нищо не е променено.

2ро. Искам да направя макс реса да е 84 оба4е нали стана 84 рес и то ми го реска пак и ставам 85 рес и нз това дали е от сървър файловете или от самия сайт и ако е от самия сайт ако може някой да ми прати по хубав,ако може и с защити от хакери. :)

3то.(т'ва не е мн важно но ако някои може да го направи пак ще съм му мн благодарен)намерих тука 1 web shop от този сайт всъщност :) обаче нз как да го пусна.


АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ЩЕ СЪМ МУ СУПЕР БЛАГОДАРЕН.Това ми е 2рия сървър.който отварям и пак не разбирам мн(1 фр помогна де ).Мерси Много.
 
мерси мн ман аз ся напраих на сеасон 1 сървър.А саита 6те го сложа 6тото мн ме кефи :p пак мерси да си жив и здрав
 
а относно уебшопа има уроци в сайта как да си подкараш тази благинка
 
имам като първия проблем на "slav011969", но искам сървърът да е 150x дори и на 30x го слагах в "D:\MuServer\data--->commonserver" и пак от 1 паяк дигам лвл
 
имам като първия проблем на "slav011969", но искам сървърът да е 150x дори и на 30x го слагах в "D:\MuServer\data--->commonserver" и пак от 1 паяк дигам лвл
monster hp
 
Пич аз знам какъв ти е проблема. В Monster.txt левела на паяците е направен голям. На външен вид това е паяк, а от него прада примерно Dragon сет. Трябва ти Monster.txt за хард или ако разбираш за какво ти говоря го оправи на ръка. Живот и дмг не бутай ако няма нужда.