[Dev] обратно броене

NoExpire

New Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
46
Reaction score
45
Този код е за нещо от сорта : сайта е временно спрян за профилактика ще бъде ЪП .... "

Code:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<style content="text/css">
body {
   background-color:black;
   color:black;
   font-family: verdana;
   font-size:12px;
   margin:0px;
   padding:0px;
}
#main {
   margin:0px auto;
   width: 772px;
   height: 662px;
   background-color:black;
   position:relative;
}
#main #logolink {
   position:absolute;
   top:78px;
   left:280px;
   width:200px;
   height:50px;
   display:block;
}
#main #logolink b {
   display:none;
}

#main h1 {
   font-size:22px;
   font-weight:normal;
   padding:0px;
   margin:0px;
   color:red;
   position:absolute;
   top:162px;
   left:290px;
}
#main p {
   font-size:12px;
   padding:0px;
   margin:0px;
   position:absolute;
   top:210px;
   left:240px;
   width:300px;
}
#main #banner {
   position:absolute;
   top:273px;
   left:236px;
   width:300px;
}
#main #ftr {
   position:absolute;
   top:540px;
   left:236px;
   width:300px;
   text-align:center;
   font-size:11px;
   color:#999;
}
#main #ftr a {
   text-decoration:none;
   font-size:11px;
   color:#bbb;
}
#main #ftr a:hover {
   color:#eee;
}

#main #counter {
   position:absolute;
   top:150px;
   left:236px;
   width:300px;
}
#main #counter b {
   display:block;
   text-align:center;
   color:#ff5500;
   padding-top:4px;
   padding-bottom:8px;
}
#main #counter #cntr {
   background-image:url('counter.gif');   
   height: 76px;
}
#main #counter .cntr_time {
   float:left;
   height: 76px;
   width:100px;
   text-align:center;
   color:#666;
}
</style>
<script type="text/javascript">
seconds = 0;
minutes = 0;
hours = 6;
rotator = setInterval('changeclock()', 1000);
function changeclock() {
  seconds--;
 
  if (seconds == -1) { seconds = 59; minutes--; }
  if (minutes == -1) { minutes = 59; hours--; }
  if (hours == -1) { hours = 23; }
 
  hours += ''; minutes += ''; seconds += '';
 
  hl = hours.split(''); ml = minutes.split(''); sl = seconds.split('');
 
  if (!hl[1]) { hl[1] = hl[0]; hl[0] = 0; }
  if (!ml[1]) { ml[1] = ml[0]; ml[0] = 0; }
  if (!sl[1]) { sl[1] = sl[0]; sl[0] = 0; }
 
  document.getElementById('h1').src = hl[0] +'.gif';
  document.getElementById('h2').src = hl[1] +'.gif';
  document.getElementById('m1').src = ml[0] +'.gif';
  document.getElementById('m2').src = ml[1] +'.gif';
  document.getElementById('s1').src = sl[0] +'.gif';
  document.getElementById('s2').src = sl[1] +'.gif';
}
</script>
</HEAD><BODY>

   <div id="main">
      <a href="#" id="logolink"><b>WebSite</b></a>
      <div id="counter">

    <b>До пускане на новия WebSite остават:</b>
            <div id="cntr">
            <div class="cntr_time">
               <img id="h1" src="0.gif"/><img id="h2" src="0.gif"/>
               часа
            </div>
            <div class="cntr_time">
               <img id="m1" src="0.gif"/><img id="m2" src="0.gif"/>
               минути
            </div>

            <div class="cntr_time">
               <img id="s1" name="s1" src="0.gif"/><img id="s2" name="s2"

src="0.gif"/>
               секунди
            </div>
         </div>
      </div>
вкарал съм малко CSS за да изглежда по стилно :;):
 

Murder

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
503
Reaction score
75
по скоро си го свил от таймера на дата.бг пак и не бачка щото вгледай са че секундите минутите часовете ги отброява с картинки....