- Reaction score
- 18
Така може да се изкарват но ти трябва много голям хард 1-во.2-ро дяла в който се инсталира виртуалния портфейл неможе да се използва за нищо.3-то при мен дори не се получи иска ми да съм с по-нова версия на уиндоуса за да можеш да си оправиш експлорера.
Да няма да станем милионери обаче аз не мога да го подкарам,защото ми иска нов експлорер обаче не мога да си го инсталирам поради простата причина че моя уиндоус е 7 но е 2009 година и не може да се инсталира.Аз ги приемам един вид като хостинг - даваш ХХ GB пространство и не можеш да го пипаш. A относно версията на Windows-a... не знам какъв проблем имате с по-новите...
Другото, което е, не очаквайте с подобно нещо да станете милионери. Аз бих го направил като инвестиция за в бъдеще - изкопавам 2000-3000 burst coin-a и чакам цената да се вдигне.
Един колега по този начин удари кьоравото... беше "изкопал" 3 bit coin-a преди 4-5 години и ги продаде преди няколко месеца.
Burstcoin Price and Mining Calculator - burstcoin.biz
Слагаш една десятка и си решаваш проблема. Доста по-добър е от 7.
Ако ми дадеш линк ще съм ти много благодарен
Просто потърси "Windows 10" в замунда и изтегляш този с най-много сийдъри. Вкъщи не използвам windows, а в офиса ми е оригинален, така че не мога да ти бъда по-полезен
Ако някой има възможноста да тества да пише после.