Хакер

Life

Well-Known Member
Reaction score
509
Хоп,Хоп днеска във чата видях едно линкче което ме "заинтригува" и във него попаднах на следното нещо (wasntme) :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :

Ето , намерих един "хакер" . Ще се запитате къде? Във група във vbox7 , представлявана от 12-15 годишни момченца , които се мислят за хакери . Ето да се посмеете малко:
Разговора се води в skype.Очаквайте още интервюта с "хакери" .

@EluneZ

Elunez : Представи се на нашите читатели и разкажи откога се занимаваш с хакване?

Flame : ем няма да кажа кой съм ,само знайте че ника ми е Flame.Занимавам се от година някъде, тогава почнах да уча php .

Elunez : На колко години сте?Също така имате ли отбор ?Някакви постижения да споменете?

Flame : На 14 съм . Ем хакнах сайта на даскалото ми , но не съм го спирал и няям отбор.

Elunez : Какви познания имате ? владеете ли някакви програмни езици ?

Flame : Ем почти цялото php , Visual basic script sega u4a C

Elunez : Разбрахме от други хакери , че хакерите в България използват най-много exploits? Ще ни разясните ли малко повече относно този метод?

Flame : exploitite sa dupki v za6titata na saita, no ne se izpolzvat exploiti nai 4esto , dupki kato slabost v $_POST naprimer v php moje6 da kontrolira6 sesiqta na nqkoi.

Elunez : Защо нямате отбор и това означава ли ,че сте самотния вълк в България и обичате да работите сами ?

Flame : s XSS hakvane moje6 da vzeme6 parolite na userite v daden sait.ne obi4am da rabotq sam, bil sam v otbori i ne sam samoten v1lk.

Elunez : Имате ли собствен сайт или комуникирате посредством private форуми?

Flame : forumi nqma da kazvam no da komunikiram

Elunez : Някои от последните ви постижения?

Flame : ve4e po4nah da s1zdavam raboti ili da izprobvam za6titi na saitove

Elunez : Мислите ли , че в България има много хора , които се мислят за хакери и според вас защо е така?

Flame : emi da, taka e 6toto pove4eto se zabavlqvat kato hakvat

Elunez : След като се занимавате със създаването на сайтове , знаете ли думи като СЕРП , СЕО , PR ? какво означават ?

Flame : NE no znam dumi kato RFI,LFI, tova sa s1kra6teniq

Elunez : Нещо да кажете на нашите читатели?

Flame: Don't Learn To Hack, Hack To Learn. , The internet is based on share. The hackers are there to make people go by that rule.

Тоз Flame е нашия от форума ако не знаете хахахахааххахааххахаха

Тогава кой е Elunez ..? (think)
Както го гледам от Пиратите(Пайръ-Скай) е добър във РНР програмирането.Разбира какъв Shit говори :)

xaxaxaxaxaxaxaa неможах да повярвам

Както го гледам от Пиратите(Пайръ-Скай) е добър във РНР програмирането.Разбира какъв Shit говори :)
Искаш ли да ти кажа малко повече за тея pirate-sky/warez?
Те са си тийм с около 5 човека който са се хванали да пуснат 1 тъп форум,и са пуснали малко тъпи уроци.И някакви тъпи лапенца (тяхните фенове) се мислят за хакери и дефейсват щот само това могат.1 месец съм ги следял в грозния им чат и по-голяма детска градина никъде другаде няма...

Искаш ли да ти кажа малко повече за тея pirate-sky/warez?
Те са си тийм с около 5 човека който са се хванали да пуснат 1 тъп форум,и са пуснали малко тъпи уроци.И някакви тъпи лапенца (тяхните фенове) се мислят за хакери и дефейсват щот само това могат.1 месец съм ги следял в грозния им чат и по-голяма детска градина никъде другаде няма...
(rofl) тва и аз го знам,Ownerz са про-та другите (може 2-3 изключения) са н00бове.В раздел дифейз само се правят на яки с готови SQLi и други работи,а като дойде до "Какво е ПЪЛНОТО име на РНР ?",и край с тяхното "псевдо-хакерство н00берсво " :D

(rofl) тва и аз го знам,Ownerz са про-та другите (може 2-3 изключения) са н00бове.В раздел дифейз само се правят на яки с готови SQLi и други работи,а като дойде до "Какво е ПЪЛНОТО име на РНР ?",и край с тяхното "псевдо-хакерство н00берсво " :D

Аз се реших да се регистрирам там и написах 1-2 поста в Sticky темата им и като видяха зора ми изтриха коментарите.

Pretty Hot Programmer :)

Аз се реших да се регистрирам там и написах 1-2 поста в Sticky темата им и като видяха зора ми изтриха коментарите.
А би ли ми казал какъв им е форума тук или на ЛС? Да се посмея и аз малко (chuckle)

PHP = Pretty Hot Programmer (xaxa) xhuahuxhuax

Last edited: