parsy New Member Joined Apr 9, 2008 Messages 351 Reaction score 152 Jun 27, 2008 #21 ludlud said: Поне дайте няква фиксната версия когато е оправен ПК бъга на съмонера много ми трябва поне този бъг да е фикснат на S**MT :bomb: МС предварително Click to expand... Ми дай 50 лв и ще ти дам !!!
ludlud said: Поне дайте няква фиксната версия когато е оправен ПК бъга на съмонера много ми трябва поне този бъг да е фикснат на S**MT :bomb: МС предварително Click to expand... Ми дай 50 лв и ще ти дам !!!
Stifi New Member Joined Jun 5, 2008 Messages 175 Reaction score 11 Jun 27, 2008 #22 parsy said: Ми дай 50 лв и ще ти дам !!! Click to expand... Аз сам навит, но ти ще ме преметнеш .. сигорно ще има някой друг бъг. parsy said: Каза че искаш Само ПК-то Оправено !!!! А и вече съм ги продал файловете на поне 10 човека , които не мисля че се смятат за Преметнати ...!!! Click to expand... Каква е гаранцията, че ще ги получа ? и как ще стане.. Last edited: Jun 27, 2008
parsy said: Ми дай 50 лв и ще ти дам !!! Click to expand... Аз сам навит, но ти ще ме преметнеш .. сигорно ще има някой друг бъг. parsy said: Каза че искаш Само ПК-то Оправено !!!! А и вече съм ги продал файловете на поне 10 човека , които не мисля че се смятат за Преметнати ...!!! Click to expand... Каква е гаранцията, че ще ги получа ? и как ще стане..
parsy New Member Joined Apr 9, 2008 Messages 351 Reaction score 152 Jun 27, 2008 #23 Каза че искаш Само ПК-то Оправено !!!! А и вече съм ги продал файловете на поне 10 човека , които не мисля че се смятат за Преметнати ...!!!
Каза че искаш Само ПК-то Оправено !!!! А и вече съм ги продал файловете на поне 10 човека , които не мисля че се смятат за Преметнати ...!!!
ludlud Active Member Joined Jun 27, 2008 Messages 917 Reaction score 101 Jul 14, 2008 #24 Някой друг ще ми прати файловете от тебе нищо не мога да очаквам като за 1 бъг ми искаш 50 лв. Някой друг може да ти се хване
Някой друг ще ми прати файловете от тебе нищо не мога да очаквам като за 1 бъг ми искаш 50 лв. Някой друг може да ти се хване
AfterShock New Member Joined Apr 10, 2008 Messages 576 Reaction score 80 Jul 14, 2008 #25 eminescux said: То никой не може да си дръпне пъблик версията на s**mt:2: Click to expand... Да, но дарката ги е фиксвал...
eminescux said: То никой не може да си дръпне пъблик версията на s**mt:2: Click to expand... Да, но дарката ги е фиксвал...