oveRLuckEd
New Member
- Reaction score
- 398
е с тебе двамата сме на един и същи интернет... остана и да незнайш как почва :d
Щом си на бтк ок..
е с тебе двамата сме на един и същи интернет... остана и да незнайш как почва :d
сачо е от габрово няма брат единствено дете е в семейстовото тва че не разбира незначи че треа да лъже че има братсега,искам да кажа как стоят нещата,значи това е моят глупав брат,който постоянно пише глупости.
извинявам се на всички който,но най много се извинявам на omaru,bupyc заради глупостите на брат ми.
искрено ваш:станислав николов! :doh:
[12:36:06 am] ·٠•●hackmu™●•٠· says: много те моля , би ли ме информирал дали знаеш някакви сървър файлове за му онлайн сезон 4 , които не крашват!!!!!! ако обичаш би ли ми дал линк или малко информация. много ми трябват , защото се мъча постоянно. от darksteam.net гледах и няма нов realse и затова се обръщам за помощ към теб. ако искаш да ми помогнеш ми отговори. ако знаеш нещо или познаваш някой , дай ми скайпа ми да се свърже с мен. той е genadi_94. благодаря че прочете това , но много ми е нужна информацията относно файловете за му онлайн сезон 4!!! благодаря ти за съдействието и вниманието което ми обърна и не забравяй , че ако ти ми помогнеш аз ще ти се отплатя и ще ти върна жеста. благодаря ти че ми обърна малко внимание. ако можеш да помогнеш ми отговори !!! чао. чакам отговор!!!!
[12:43:51 am] ·٠•●hackmu™●•٠· says: пиши когато си на линия или го прочетеш това чакам да ми помогнеш или да го предадеш това на всичките абонати с помоща ма скрипта който ти го дадох , ще ти го пратя и ти го разпространявай плс!!!
(fubar) omg !!!!
можете ли дами кайете как да напрая пхп скрипта да обходи вси4ки регистрирани