[Help] Става ли тоя номер?

snax

New Member
Joined
Aug 3, 2008
Messages
14
Reaction score
13
Например имаме neshto.php и в него има секфи глупости,но някаде по средата има да кажем "Нещо си " и искам това "Нещо си " да го инклудна само него без глупостите кадето ги пише ?

Да кажем readme

блялбялля бъ снакс
"нещо си "
блялбялбял лблялбял

:)
 

Stifi

New Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
175
Reaction score
11
Нещо си му объркал.. немога да те разбера..
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Например имаме neshto.php и в него има секфи глупости,но някаде по средата има да кажем "Нещо си " и искам това "Нещо си " да го инклудна само него без глупостите кадето ги пише ?

Да кажем readme

блялбялля бъ снакс
"нещо си "
блялбялбял лблялбял

:)
Имаме например файла neshto.php, в който имаме различни скриптове, например:
Code:
<?
<head>
... [разни простотии из между head тагчетата]
*Тук, например, vote pop-up script*
</head>
... [останалите скриптове, <body>, менюта и др..]
?>
Имаме и файла "neshto2.php", в новия файл как може да се include-не, например, vote pop-up script-а от файла "neshto.php" ?

Аз лично мисля, че не може, по-добре си го копни в 2рия файл :}
 

NoExpire

New Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
46
Reaction score
45
правиш си фаил neshtosi1.php там слагаш каквото искаш и после отиваш на мястото в neshtosi.php където искаш да го инклъднеш и пишеш <?PHP include("neshtosi1.php"); ?>
така трябва да стане ако съм те разбрал правилно :)
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
правиш си фаил neshtosi1.php там слагаш каквото искаш и после отиваш на мястото в neshtosi.php където искаш да го инклъднеш и пишеш <?PHP include("neshtosi1.php"); ?>
така трябва да стане ако съм те разбрал правилно :)
Адаш :) още пазиш "аватара", който ти дадох :inlove:
 

AnHiMiLaToR

The Prodigy
Joined
Jul 9, 2008
Messages
327
Reaction score
99
аз се сетих - дали няма да стане с function ?
 
Last edited:

Similar threads