[Help] Проблем с GS crash

enemysss

New Member
Reaction score
54
Имам проблем с GSто минава мн време и започва да crash значи като влезеш там кадето трябва да напишеш ацц и пасс ти засича и ти дава disconnect не мога го опрая моля help

изтегли си нови сървър файлове... може би тези имат някакъв бъг. няма смисъл да се тормозиш :)

Bethoven не му помагаш като на всяка тема казваш да си сменат сървър файловете като не знаеш как да му помогнеш мълчи че лазиш по нервите !
Виж си гс-то може да има проблем

Pri men puk ot vchera neshto se precaka... Kato trugne da se startira GS-to dava greshka Don't Send.... Probvah s kakvi li ne GS-ta pri vsichki mi crashva... Ei taka ot nishtoto pochna da si izliza taq greshka, daje ne sum pipal po nastroikite predi tova...

смени си гс-то или конект сървъра

Смених CS-а и пак крашва... ;(;(;(

Оправих се! Леле ако знаете какъв е бил проблема толкова ще ми се смеете.... В MonsterSetBase.txt един коментар е сложен грешно вместо така //коментара е бил така / /коментар и заради това е крашвал. Преинсталирвах си уиндоуса, базите данни сменях, одбц-та слагах какви ли не, а то къде бил проблема....

Оправих се! Леле ако знаете какъв е бил проблема толкова ще ми се смеете.... В MonsterSetBase.txt един коментар е сложен грешно вместо така //коментара е бил така / /коментар и заради това е крашвал. Преинсталирвах си уиндоуса, базите данни сменях, одбц-та слагах какви ли не, а то къде бил проблема....

браво

ако можеш помогни и на enemysss

Ама като стомна си прост (nqh)

Ама като стомна си прост (nqh)

Е аджеба, аз можех ли да знам, че проблема е в един трудно забележим space? Разбирам да даваше някаква грешка която да ме опъти, ама dont send, от всичко можеше да е...