E extinction11 New Member Joined Sep 30, 2013 Messages 2 Reaction score 0 Oct 1, 2013 #1 Значи всичко съм направил правя си регистрация но когато искам да си влеза в сайта в акаунта не ми го приема от както се дължи това
Значи всичко съм направил правя си регистрация но когато искам да си влеза в сайта в акаунта не ми го приема от както се дължи това
K kosta New Member Joined Oct 14, 2013 Messages 31 Reaction score 5 Nov 29, 2013 #2 аз съм баба ванга еисега ще отгатна дай тос прословут сайт да го видя и щи кажа
killar4eto Well-Known Member Joined Apr 11, 2009 Messages 920 Reaction score 463 Nov 29, 2013 #3 extinction11 said: Значи всичко съм направил правя си регистрация но когато искам да си влеза в сайта в акаунта не ми го приема от както се дължи това Click to expand... Значи виж си MD5 как е ;]
extinction11 said: Значи всичко съм направил правя си регистрация но когато искам да си влеза в сайта в акаунта не ми го приема от както се дължи това Click to expand... Значи виж си MD5 как е ;]
KR373N Well-Known Member Joined May 18, 2008 Messages 1,943 Reaction score 446 Dec 4, 2013 #5 може да не е само от MD5 може да не вкарва акаунта в ДБ провери дали ти създава в MEMB_INFO акаунта ако не го създава значи има проблем
може да не е само от MD5 може да не вкарва акаунта в ДБ провери дали ти създава в MEMB_INFO акаунта ако не го създава значи има проблем
mi7aka Well-Known Member Joined Oct 31, 2009 Messages 739 Reaction score 297 Dec 4, 2013 #6 Остави някаква връзка с теб като например е-майл, скайп, етц. и прави акаунти ръчно с му едитор - няма да имаш фейк
Остави някаква връзка с теб като например е-майл, скайп, етц. и прави акаунти ръчно с му едитор - няма да имаш фейк