[Help] Проблем с му сървър Сезон 5 Епизод 4

ultimater

Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
51
Reaction score
4
Здравейте,
Инсталирах си му сървър , нагласил съм всички файлове ( за ip-тата говорим) сървъра си тръгва без проблем влизам си в него , играя и т.н. НО проблема е следния:
Когато натисна бутона М и ми покаже картите и натисна Lorencia не се случва нищо , а когато натисна Noria ме телепортва в Лоренция . Също и при Арена имам проблем, когато се телепортирам там не ме пуска на входа както е по принцип ами отстрани на игрището, където правят евенти с "футболните топки". Има разместване и при Девиас праща ме на друга карта , а когато натисна на Девиас 2 ме телепортва в Девиас :Х.
Другия проблем са магазините използвам Mu shop editor 1.6 мисля , че беше и когато пусна някой нов айтъм в шопа ми дава грешка при рестартирането на сървъра за да се активира. Досега успях да добавя само 1 от 5-те мисля, че бяха магии на BK (twisting slash) при другите ми дава грешка Error нещо си Shop.cpp (да допълня , че тази магия си я добавих ръчно , а иначе опитах и другите айтъми да си ги напиша , но пак грешка..). Като цяло това са най-големите проблеми на сървъра и ако може някой да помогне ще съм му безкрайно благодарен.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: lasha
Ами пробвай да сложиш други "Moves" (think)
 
За това не бях се сетил ... просто, защото току що започвах да правя му сървър и затова се получи така. Може да заключвате темата, тъй като аз вече използвам друга версия на сървъра :)