[Help] Проблем със Season3 клиентите

Spydoc

New Member
Joined
Jul 10, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Когато се опитам да вляза в какъвто и да било сървър на Season3, след като ми зареди играта започва много да ми сече, от порядъка на 1-2 FPS. Също така, бутона, на който би трябвало да пише името на сървъра, е празен и като го натисна, нищо не става. Не съм пробвал да играя в по-нови версии, но ако играя на 99b+ или нещо подобно, нямам никакъв проблем.
Ъпдейтнал съм си Windows-а, Видео картата ми е ATI Radeon X1600 Series и изтеглих най-новия драйвър от ТУК и за всеки случай направих проверка с Automatically Detect and Install програмата. Също така, имам DirectX 9.29.1974 и съм сканирал за вируси тази нощ с ESET NOD32.
Какво друго мога да направя, за да оправя този проблем? Преди няколко месеца спокойно си играх във всякакви сървъри, но сега, като започнах отново да играя, ми излезе този проблем. Благодаря предварително за помощта.
 
пробвай да смениш пак драйверите на видеото
 
Пробвах да вляза в два сървъра на Season2 и 5, но нямах никакъв проблем. А пък, както казах, този проблем го имам веднага щом ми зареди играта. Season2 и 3 клиентите са абсолютно еднакви в началото, след като зареди играта, но уви, на 3-ти сезон ми сече и не мога да играя. Някой има ли обяснение на това?
 
Да не отварям нова тема, е сега инсталирах сигурно 5 вида Windows7, както и помолих 4 фр-та, които са с ОС Windows7 да влязат в сървъра, на всички до 1 им сече, даже ги накарах да изтеглят клиентите на някои от най-големите сървъри сезон3 еп1 и при тях им сече, аз също пробвах и на мен сече с 5 вида уиндоуси.. каква им е работата воъбще ли не може да се играе ако си с W7, пробвах и с Dual Core Optimizer да не би това да е проблема ама не още с влизането Лаг на пожар.. На други сезони пък нямат проблем..
 
С Windows XP съм. И при мен така проблема е само със Season3. На всички останали сезони нямам никакъв проблем с играта.
 
Ами значи човек е са тествахме тука с 4 фр-та 3-ма от тях бяха с AMD и като сложиха Dual Core Optimizer реснаха PC-то и се оправиха.. 4-тия пич с Intel не можа да му се помогне ама явно това е положението.. AMD се оправя с оптимайзера а Интел е сървърно ПС (според мен) и явно за това няма оправия.. не знам но това, което тествахме това ги оправи 2-мата бяха на Windows7 3-тия на XP, но и 3-мата с AMD оправиха се.. Тествах и в OpenMu и EuphoriaMu, там спря да ми лаги също, както и на тях.. демек проблема е Фикс, ако може да се каже че е фикс..