[Help] Проблем при правенето на сървър !

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Hi all имам следния проблем с сървъра :D
Значи слагам си всички IP-та и като давам на StartUp.exe и го изчаквам да изпише All Done! След това като го изпише влизам в игра но не ми излиза сървъра о.О само плаващите кораби :D:D HELP !! Що не ми излиза Сървъра ?
 

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,454
Reaction score
11,061
[Help] tag added next time if u dont add tag i will delete your thread...
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
не сме някфи ясновидци .... направи всичко както требва и ще стане
 

Fury

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
15
Reaction score
0
Проблема може да е и от теб.
На мен ми се е случвало да не мога да влезя в сървър заради Антивирусната ( NOD 32 ) ...
 
Last edited:

dead

New Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
43
Reaction score
1
spekal ti e CS 6tom ne izliza sarvara ...
 

Dante

New Member
Joined
Feb 3, 2009
Messages
1,261
Reaction score
178
Защо пишеш в тема от преди повече от 2 години? Толкова ли си примрял за постове?
 

dead

New Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
43
Reaction score
1
Някой ми е писал от рега, вчера нямах интернет не може да съм писал аз.
Изтрийте ми коментарите от темата!
 

sasuke1238

New Member
Joined
May 9, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Еми неси направил добре IP-тата демек лош Config това е .. :)
 

Similar threads