[Help] Проблемче

Status
Not open for further replies.

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Likes
148
#1
Имам едно проблемче с telnet localhost 8888 като се опитам да се свържа... и нищо нестава... т.е свързва се само с един голям.....

ето какво точно става..

 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Likes
148
#3
Нестава пак дарко

Code:
Connecting To localhost...Could not open connection to the host, on port 8888: Connect failed
 
Last edited:

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Likes
148
#5
Ех... Тъкмо си моднах Vbulletina no oki :D

Едит: Пак е така не е от това
 
Last edited:

suh1q

New Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
201
Likes
44
#6
За коя версия се мъчиш да напавиш сървър може да има и проблем в файловете (think)
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Likes
148
#7
за 1.10-1.11 )) но не става

Edit: имам и друг проблем
;( пу.. да ми Е*а мамата защо така става ;(
 
Last edited:

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Likes
148
#9
Не си пуснал D2GS за това ти вади това.
как ще несъм бе батка всичко е пуснато и нямаше проблем.... даже и една грешка нямаше... но карай все едно :pp~ отказах се вече зареди другият проблем казаха ми ,че е било от windows-a за другия проблем :pp~
 

mi7aka

Well-Known Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
731
Likes
293
#10
как ще несъм бе батка всичко е пуснато и нямаше проблем.... даже и една грешка нямаше... но карай все едно :pp~ отказах се вече зареди другият проблем казаха ми ,че е било от windows-a за другия проблем :pp~
Във cmd-то нещо се пишеше maxgames 100 & maxplayers 100, не си спомням но се оправяше.
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Likes
148
#11
Във cmd-то нещо се пишеше maxgames 100 & maxplayers 100, не си спомням но се оправяше.
там се пише ама не ми го отваря... )) и ми казаха ,че е било от шибания Windows

Ето скиф.. тука


 
Last edited:

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Likes
148
#13
Всичко съм сменил... както трябва.. си е но все така става :S
 

suh1q

New Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
201
Likes
44
#14
Ако много изкаш да си направиш съръвр Преинстал на компа и ти си човека ;)
 

Dante

New Member
Joined
Feb 3, 2009
Messages
1,264
Likes
179
#15
Ако все още се интересуваш питай, аз мога да ти помогна. Ако ли не заключвам темата!
 
Status
Not open for further replies.