[Help] Проблемче

Status
Not open for further replies.

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Reaction score
148
Имам едно проблемче с telnet localhost 8888 като се опитам да се свържа... и нищо нестава... т.е свързва се само с един голям.....

ето какво точно става..

 

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,385
Reaction score
10,746
start > run > cmd > telnet localhost 8888
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Reaction score
148
Нестава пак дарко

Code:
Connecting To localhost...Could not open connection to the host, on port 8888: Connect failed
 
Last edited:

suh1q

Active Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
201
Reaction score
44
Инсталирай XAMPP и пробвай пак ;)
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Reaction score
148
Ех... Тъкмо си моднах Vbulletina no oki :D

Едит: Пак е така не е от това
 
Last edited:

suh1q

Active Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
201
Reaction score
44
За коя версия се мъчиш да напавиш сървър може да има и проблем в файловете (think)
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Reaction score
148
за 1.10-1.11 )) но не става

Edit: имам и друг проблем
;( пу.. да ми Е*а мамата защо така става ;(
 
Last edited:

suh1q

Active Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
201
Reaction score
44
Не си пуснал D2GS за това ти вади това.
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Reaction score
148
Не си пуснал D2GS за това ти вади това.
как ще несъм бе батка всичко е пуснато и нямаше проблем.... даже и една грешка нямаше... но карай все едно :pp~ отказах се вече зареди другият проблем казаха ми ,че е било от windows-a за другия проблем :pp~
 

mi7aka

Well-Known Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
732
Reaction score
293
как ще несъм бе батка всичко е пуснато и нямаше проблем.... даже и една грешка нямаше... но карай все едно :pp~ отказах се вече зареди другият проблем казаха ми ,че е било от windows-a за другия проблем :pp~
Във cmd-то нещо се пишеше maxgames 100 & maxplayers 100, не си спомням но се оправяше.
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Reaction score
148
Във cmd-то нещо се пишеше maxgames 100 & maxplayers 100, не си спомням но се оправяше.
там се пише ама не ми го отваря... )) и ми казаха ,че е било от шибания Windows

Ето скиф.. тука


 
Last edited:

suh1q

Active Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
201
Reaction score
44
А в d2gs.reg сменил ли си ИП-адреса
 

vesichaa

Active Member
Joined
Aug 17, 2008
Messages
512
Reaction score
148
Всичко съм сменил... както трябва.. си е но все така става :S
 

suh1q

Active Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
201
Reaction score
44
Ако много изкаш да си направиш съръвр Преинстал на компа и ти си човека ;)
 

Dante

New Member
Joined
Feb 3, 2009
Messages
1,262
Reaction score
178
Ако все още се интересуваш питай, аз мога да ти помогна. Ако ли не заключвам темата!
 
Status
Not open for further replies.