[Help] Проблеми със Chaos Castle

Anarxiq

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
408
Reaction score
80
Като цъкна на поканата да влезна в СС не влизам имам лвл имам сичко ама не мога го напрая да влизат кажете как ?
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Като цъкна на поканата да влезна в СС не влизам имам лвл имам сичко ама не мога го напрая да влизат кажете как ?
В "CommonServer.cfg" намери "ChaosCastleMinPlayers" и го направи на "ChaosCastleMinPlayers = 1"

след това намери
Code:
;---------------------------------------
;             CHAOS CASTLE
;---------------------------------------
ето как трябва да изглежда настройката :

Code:
;---------------------------------------
;             CHAOS CASTLE
;---------------------------------------
ChaosCastleEvent		= 1
KundunMarkDropRate		= 0

MysteriouseBeadDropRate1	= 0
MysteriouseBeadDropRate2	= 0

HiddenTreasureBoxOfflineRate	= 0


DarkLordHeartDropRate		= 300
DarkLoadHeartOffEventRate	= 1500
Ето ти и "ChaosCastle.dat"
 

Attachments

Stifi

New Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
175
Reaction score
11
с какви файлове си е? - оточни се!
 

Anarxiq

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
408
Reaction score
80
нямам нищо подобно на тва в common server.cfg
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
Ако нямаш такова значи файловете са ти по-стари или някои го е махнал щото Cc не работи.
 

Anarxiq

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
408
Reaction score
80
1.0l Фаиловете съм ... Афтер а ако го сложа най-отдоло това дали ще проработи ЦЦ ?
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
1.0l Фаиловете съм ... Афтер а ако го сложа най-отдоло това дали ще проработи ЦЦ ?
не знам какви са ти файловете за да ти кажа...
 

Stifi

New Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
175
Reaction score
11
1.0l Фаиловете съм ... Афтер а ако го сложа най-отдоло това дали ще проработи ЦЦ ?
какви ги плещиш бе човек? няма значение каде е командата.
ако е правилно написана значи не е от тоя файл а си е бъг на GS-ра.
 

Similar threads