C cebuto New Member Joined Jan 25, 2009 Messages 1 Reaction score 0 Jan 26, 2009 #1 Пускам сервена работи си влизам играя проблеми няма. На др ден пускам сервера , влизам в клиента , влизам в акаунта и като плъзна мишката на героя си и ме изхвърля директно.От какво може да е това ?
Пускам сервена работи си влизам играя проблеми няма. На др ден пускам сервера , влизам в клиента , влизам в акаунта и като плъзна мишката на героя си и ме изхвърля директно.От какво може да е това ?
diablo21 Banned Joined Sep 9, 2008 Messages 1,052 Reaction score 475 Jan 26, 2009 #2 пробва ли да рестартнеш сървърът ? мисля че е нещо от сървъра или клиента , но съмнявам се да е от клиента щом си играл цял ден без такова проблемче
пробва ли да рестартнеш сървърът ? мисля че е нещо от сървъра или клиента , но съмнявам се да е от клиента щом си играл цял ден без такова проблемче
Astra New Member Joined Sep 1, 2008 Messages 384 Reaction score 91 Jan 26, 2009 #3 според мен е от Connect сървъра ама не съм сигурен... на ква версия си ?