[Req] Предложение за NPC

hdimitrov

New Member
Joined
Dec 20, 2009
Messages
404
Reaction score
26
Имам едно предложение, към тези които се занимават да правят разни шукарийки към сървърите. Не знам дори дали е възможно да се направи това, но все пак да си кажа :)
Та възможно ли е да се направи НПЦ в който да се продават екселент предмети, на които да не им се виждат бонусите, да се виждат чак след като се купят, и да се падат всеки път различно, също така и през определено време да се сменят рандом предлаганите предмети.. с две думи да стане нещо като гембала на диаблото :)
 
И аз мисля, че не .. или поне никой от потребителите на форума, пък и не мисля, че някой ще иска ;/
 
Искат се умения от C++ Трудна работа!
 
Май, по-добре някой да направи цените на BoK да се променят, ще е долу-горе същата работа ..
 
Абе Пич това вече го има MossGambler се казва Итемите ги има с Вапросче нз дали си забелязал но в МуМакер има такива итеми с вапрос те са от това НПЦ то се анмира в Елебеланд Виждал съм го вече направен да работи така както ти искаш в 1 Сервер това е вазможно но ще те разочаровам само някои с малко умения може да смени 1 2 неща и да работи така ;)

Среща се от С4 нагоре

По Повечето Фаилове е MossMerchant
 
На кратко човека иска Gamble
 
Искат се умения от C++ Трудна работа!
Иска още и добър алгоритъм за Random,че вече има статистически методи на отгатване....че Mark Twistera остаря малко ....
 
Иска още и добър алгоритъм за Random,че вече има статистически методи на отгатване....че Mark Twistera остаря малко ....

и да е на 97д също (chuckle)

Значи ще чакам да набарам хубава С4 или С5 да си пусна :)