[Req] Помогнете ми

ludlud

Active Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
917
Reaction score
101
Искам да Ви попитам нещо значи компа ми не беше пускан от 1 месец след като се върнах го пускам как си е и не тръгва(значи компа си тръгва ама не показва картина,сложих друг монитор пак не показва картина пък когато изкарам кабела ми пише че не съм го вкарал).Значи не е от монитора и аз нз от какво е ::s: Някой може ли да ми помогне ??? Ако имал такъв проблем или знае как да се опрай да пише тука.Благодаря предварително
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
[BG]: I think the problem is not from the monitor, its from your computer... Get it repaired or something :sun:
[EN]: Мисля,че проблема не е от монитора а от компютъра... Занеси го на поправка или нещо от сорта :sun:
 
Last edited:

AnHiMiLaToR

The Prodigy
Joined
Jul 9, 2008
Messages
328
Reaction score
99
Да... пише ти на бг отговаряш му на английски...
 

ludlud

Active Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
917
Reaction score
101
Разбрах мерси :) Дано да го оправя ...
 

ludlud

Active Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
917
Reaction score
101
Хора трябва ми отговор на 1 въпрос.Значи аз съм на два компа свързани с суич на 1 нет искам да попитам може ли да се пусне реално ИП ( поне на единия) ??? Много ми трябва който може да ми отговори да пише ...

П.П.:Пиша тук щото не искам да пълня форума с тъпи въпроси ...
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Хора трябва ми отговор на 1 въпрос.Значи аз съм на два компа свързани с суич на 1 нет искам да попитам може ли да се пусне реално ИП ( поне на единия) ??? Много ми трябва който може да ми отговори да пише ...

П.П.:Пиша тук щото не искам да пълня форума с тъпи въпроси ...
Предполагам, че няма да стане само на единия компютър да ти се пусне реално ИП, а ще трябва от кутията която ти е извън блока (смисъл на някое дърво или каквото и да е там) ще трябва да ти бъдат прокарани два кабела с две различни ИП-та. Но все пак аз не разбирам много от ИП за това мнението на друг човек от екипа на DarksTeam ще ти бъде малко по-полезничко :]:):. Аз бях със суич и всичко си беше нормално... Смисъл, че си ми беше реално ИП-то и нямах никакви проблеми :;):. Ако е така като казах в по-горе написаното, значи мога само да кажа, че се радвам, че съм ти помогнал :devil: !
 

ludlud

Active Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
917
Reaction score
101
Мерси за отговора но значи няма да стане или когато се пусне и на двата ще има :) ?
 

AnHiMiLaToR

The Prodigy
Joined
Jul 9, 2008
Messages
328
Reaction score
99
Тоя въпрос го задай на доставчика
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Мерси за отговора но значи няма да стане или когато се пусне и на двата ще има :) ?

Да, ако се пусне сега реално ип докато си с суича нищо няма да стане. Ако направиш сървър щом смениш ИП-тата и пуснеш сървъра няма да има Connect или даже може и да не тръгне защото MSSQL-a няма да знае от кой компютър да извлича информацията ::S:. Затова трябва да се обърнеш към интернет достачика си :nod:.
 

NeoGame

New Member
Joined
Aug 15, 2008
Messages
655
Reaction score
58
на4и компа ти нешто .. И на мене така ми се слу4и и го занесох ми беше изгоряло нешто в компа

http://linosmu.no-ip.org/
 

icestorm

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
81
Reaction score
36
pri mene ima dr disk za monitora
ti ako ima6 6to ne probva6 da go instalne6 otnovo
ako nqma6 mn gadno stava
 
Last edited:
  • Like
Reactions: 123456

--BoMBa--

New Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
327
Reaction score
52

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
Хора трябва ми отговор на 1 въпрос.Значи аз съм на два компа свързани с суич на 1 нет искам да попитам може ли да се пусне реално ИП ( поне на единия) ??? Много ми трябва който може да ми отговори да пише ...

П.П.:Пиша тук щото не искам да пълня форума с тъпи въпроси ...
ТА .....

от 1 Суитч имаш и на 2-те ПЦ-та ли ? или 1-ното дава на другото по Суитча ???

Ако едното дава на другото нямаш проблем то спокойно може да се сдобие с Реално ИП, но ако Нета ти е по ЛАН и кои се логне в суитча Има НЕТ значи няма начин, но всеки доставчик или поне тези 10-тина около нас предлагат реално ИП като допълнителна Услуга... при мен е 2 лв. на месец виж при теб какво и как може да се направи ..... (питай дотавчика)
 

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
Искам да Ви попитам нещо значи компа ми не беше пускан от 1 месец след като се върнах го пускам как си е и не тръгва(значи компа си тръгва ама не показва картина,сложих друг монитор пак не показва картина пък когато изкарам кабела ми пише че не съм го вкарал).Значи не е от монитора и аз нз от какво е ::s: Някой може ли да ми помогне ??? Ако имал такъв проблем или знае как да се опрай да пише тука.Благодаря предварително
Извади ТОКОВИЯ кабел на ПЦ-то, ичакай 10-тина мин и пробвай Пак!!!

Да питам като пуснеш ПЦ-то ДОС-а Изкарва ли ти го или не ???
Ако ти Изкарва от началото Бугвите значи си за Преинсталл !!!
 

bulletproof47

New Member
Joined
Oct 4, 2008
Messages
51
Reaction score
11
Искам да Ви попитам нещо значи компа ми не беше пускан от 1 месец след като се върнах го пускам как си е и не тръгва(значи компа си тръгва ама не показва картина,сложих друг монитор пак не показва картина пък когато изкарам кабела ми пише че не съм го вкарал).Значи не е от монитора и аз нз от какво е ::s: Някой може ли да ми помогне ??? Ако имал такъв проблем или знае как да се опрай да пише тука.Благодаря предварително
Еми ако ти показва букви при стартиране занчи си за преинстал наистина но е възможно и да са ти откъснати кондензатори ако си си правил на голям хакер :) и другият вариант еВИ СИ ram паметта ако е изкочила затва мое да не се показва.
 

Darkfaq

New Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
1
Reaction score
0
@:mad::

Като пускам сервера ми дава някакьв еррор :S ако може някои ми каже нека да пиши дава на gameserver error ... и не ти показва сервера в му :mad::mad:
 

Lesh0

New Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
705
Reaction score
89
може да пуснеш реално ип на 1ния комп ма трябва да си с рутер... и да накараш интернетдоставчиците да ти пренасочат реално ип към "главния компютър (Сървъра)" Поне аз така направих и сега си имам сървър на 1-ния
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
XTYLING [Req] Имате ли хакове и тръгват ли ви в сървъра ми?! Requests 0
Diyan [Req] Търси се сериозен администратор за FUN сървър с версия Сезон 3 Requests 2
comnet [Req] Предложете ми хубави файлове Requests 0
valvers [Req] Търся GM който ще получава премии Requests 3
W [Req] Търся сериозен администратор за сървъра си срещу заплащане Requests 0
I [Req] Някой може ли да ми помогне да си направя сървър Requests 0
I [Req] Уеб програмист Requests 0
Holder [Req] Ollydbg начален урок ми трябва Requests 4
P [Req] Търся човек които да ми направи сървар на Mu Online Requests 1
D [Req] Търся човек който да ми направи сървър Requests 0
Perseus [Req] Анимиран банер Requests 12
MapTuH4y [Req] Член на екипа/Админ Requests 18
Z [Req] Минимайзър за сезон 6 Requests 0
A [Req] Човек който да ми помогне със съвръра Requests 1
Wurlol [Req] Трябват ми няколко скина Requests 2
ultimater [Req] Препръчайте ми web Requests 7
oveRLuckEd [Req] Сял скрипт против дупене на итъми за 97d Requests 0
Archon [Req] Трябва ми малко помощ Requests 0
B [Req] Админ панел Requests 1
Milencheto_90 [Req] Проблеми със сървър на сезон 4 Requests 4
Bo$cH37o [Req] Итеми от Боксове Requests 2
NoFeaR [Req] Премахване на лимита на итемите в main.exe Requests 18
L [Req] Ако може да ми направите една таблица Requests 0

Similar threads