[Help] Няколко неща

wogss

New Member
Reaction score
0
искам да попитам как да си сложа М като натисна м да ми излизат маповете

2рото е как да сложа Дарк Лорд на 97б+99и версия
3то как да сложа метлата на мг то
4 то имам проблем с един от маповете калима като отида в атланс и се опитам да влезна ме изкарва от муто и ми пише че не може да намери еди кои си мап
5то да ми кажете как се слага нов мап и от каде да си намеря мапове :):)

засега това :Д :П ако се сетя нещо ще допълня :Д

плсс помогнете :( :)

питай webzen по тия въпроси :x

Last edited:
питай webzen по тия въпроси :x

С тези файлове дето сам и клиентчето на дали защото мисля че са нелегални няма да ходя да питам ас да се праа на утрепан ас ако ми беше да питам webzen :x нямаше да пускам пост тука

пуснал сам пост да ми отговори някои свестен човек които се занимава с това а не webzen ..... мисля че с нелегални фаилчета няма да е уместно да питам webzen

ама вие сега нещо ебавки ли си правите с мене или ас ви говоря кат човек не като нз кво питах сасем нормално те се ебават с мене тва си е чиста подигравация ...

кво ше рече питай webzen по тия въпроси :x ас не сам си копувал нищо през живота си от тях и сега изведнъж ше отида да питам тва как става онова как става маи не е редно плсс помогнете не се ебаваите с мене

извинявам се за цензурните думи :) :(:(:(:(:

някои ще помогне ли ???? :( :(
Невиждаш ли ,че си правят гаргара с тебе?
Ти задаваш такива въпорси на който няма кой да ти отговори и => ставаш повод за подигравка...

Невиждаш ли ,че си правят гаргара с тебе?
Ти задаваш такива въпорси на който няма кой да ти отговори и => ставаш повод за подигравка...

не пич има кои да ми отговори просто никои не иска да се занимава с мен а тва е гадно :( има отговор на сичко можеби дарк може да ми отговори но нз ....

момче как си мислиш че така стават нещата оп и айде ако всеки можеше да си прави нови герой и мапове едва ли webzen ще правят упдейти

ем поне така си мислех до днеска :):) значи на 97д+99и не може ами на 99б ?
ако има дл и на мг метлата плсс даите ми хубави файлове намерих тука в форума обаче не тръгват :(
а ако няма и на 99б моля кажете ми на кои версий има :) :(