[Help] Не Пуска Магиите

GaTio

New Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Защо като пускам Хелл Фире всичко ок не съм сигурен ама е ок пускам Аква Биим и неще НЯМА ЛАГ компа дето е сървъра е по добър от моя 2-3пъти ... а на моя на 97д пускаше сървъра е на 1.0Л ? как може се оправи не ги пуска все едно има лаг ама няма
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
Отиди на 2-3 урока по български език, защото не разбрах нищо от това, което написал горе. Пунктоацията ти куца...
 

oveRLuckEd

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
1,776
Reaction score
398
Абсолютно нищо не схванах от това което написа, вземи си събери мислите и пробвай пак, късмет.
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
Защо като пускам Хелл Фире всичко ок не съм сигурен ама е ок пускам Аква Биим и неще НЯМА ЛАГ компа дето е сървъра е по добър от моя 2-3пъти ... а на моя на 97д пускаше сървъра е на 1.0Л ? как може се оправи не ги пуска все едно има лаг ама няма
Малко превод от това което можах да схвана ...

"Защо когато пуска Hell Fire всичко е ОК не е сигорен ама е оК ... пуска aqua beam и не се показва все едно има лаг в сървара ... а компа който държи сървара е 2-3 пъти по хубав от неговия .. на неговият сървър на 97d си пуска без проблем.. другият сървър е на версия 1.0L и как може да се оправи така че да се вижда все едно имало лаг ама няма"

Translated by EminescuX ::D:
 

orochimaru

New Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
12
Reaction score
0
кво се прайте на интересни и че неразбирате мн ясно се разбира ...

пич предполагам че проблема е в Attack speed-a смали си малко aggility-to и би трябвало да се опраи,друг начин е като си сложиш конче примерно Dinorant или Horn of Unilia но не на всички сървъри работи намалянето на aggility-to е най-ефикасния начин
 

MadBoy

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
805
Reaction score
152
Мисля, че е от attackspeed на вашия commonserver
 

Similar threads