Конкурс за Signature-и

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
299
Това е темата в която ще се проведе конкурса. Всички който искат да участват ще се представят с 2 произведения. Ограничения в това колко да е голяма сигнатурата няма освен да не е колкото целия екран. Днеска е 22.02.2009 и до 23.02.2009 в 15:00 часа ще се прави списъкът с участниците. След като се направи списъка ще се обяви и датата до която ще трае конкурса. Наслаждавайте се...

Update #1: Всеки който ще участва в конкурса да пусне пост с тескс "Аз искам" или нещо от сорта за да го запиша в списъкът. На 23.02.2009 в 15:00 часа темата ще бъде изчистена и всички участници ще бъдат записани.
Update #2: Срокът за записване е удължен с 3 дни. Това ще рече че на 26.02.2009 в 15:00 часа темата ще бъде изчистена и всички желаещи ще бъдат записани.
Update #3: Срокът за записване е удължен с 3 дни. Това ще рече че на 01.03.2009 в 15:00 часа темата ще бъде изчистена и всички желаещи ще бъдат записани. Причината за удължаване на срока е това, че много малко хора са се записали. Който иска може да почва с изработването на сигнатурите, но без да ги поства тука.
Update #4: Срокът за записване е удължен с 4 дни. На 05.03.2009 в 15:00 часа темата ще бъде изчистена и всички желаещи ще бъдат записани. Ако няма други желаещи до тогава ще отменим конкурса за друг път.
Update #5: Можете да започвате произведенията си (тези които са ги свършили направо могат да ги слагат. Информацията за конкурса вече я знаетел. Късмет на всички ;]


Списък:​
1. chavdar1993
2. ReSpEc7
3. G-Rabbit
4. -UnknowN-
5.​
 
Last edited by a moderator:
Аз искам да участвам :)

-----------------------------------------------------------------
И едно предложение примерно да има награди даречем :
Пъвро място - вип потребител или нещо от сорта
второ място - 100 поста аднати или нещо от сорта
трето място - 50 поста аднати или нещо от сорта :)

и даречем първите трима да имат само награди ама минимум участници да са 5ма или нещо от рода :)

Послепис: Това е само предложение
 
Аз мисля че ще е добре от време на време да се провеждат такива конкурси с които да се проверяват уменията на потребителите и от това да печелят точки или нещо такова и после при евентуално избиране на дизайнер или някакъв ранк в екипа (което естествено не зависи от мене) да се взимат под внимание тези точки. Този въпрос трябва да се обсъди с другите членове на екипа и най-вече с DarkMaster и Gasolincho.
 
Last edited:
Не сам много добър все още но и Аз искам :)
 
Аз мисля че ще е добре от време на време да сепровеждат такиваконкурси с които да се проверяват уменията на потребителите и от това да печелят точки или нещо такова и после при евентуално избиране на дизайнер или някакъв ранк в екипа (което естествено не зависи от мене) да се взимат под внимание тези точки. Този въпрос трябва да сеобсъди с другите членове на екипа и най-вече с DarkMaster и Gasolincho.
Да ти имам правопистните и синтактични грешки :chuckle::chuckle:.
 
ко стана с конкурса да почвам ли сигнатурата ? :think:
 
First post updated !

Относно правописните ми грешки, не бях в нас и бързах за това съм допуснал и се извинявам. Това не означава, че трябва да се смееш защото и ти допускаш правописни грешки както всеки човек. И другото е че си оправих грешките ;]
 
Айде к'во да ви правя и аз ще участвам.
 
Добре... Айде за да не го отменяме ще го направим този конкурс. Предлагам наградата за него да е 1 точка.

First post updated !
 
Айде аз съм готов с първата сигнатура :sun:
7ce2c61133d8305f.png

_____________________________________________________________
Моите произведения
e1e9dee2a78feb8f.png

7ce2c61133d8305f.png
 
Last edited:
Нямам шанс ... :(

Ама ще се пробвам ето мойте изделия...

BumbleBee.png


goblin3.png
 
Нямам шанс ... :(
Братле чуваш ли се? Ти си ебати прото то се знае че ше си първи. Сигнатурите са твоята територия :wasntme:
 
Братле чуваш ли се? Ти си ебати прото то се знае че ше си първи. Сигнатурите са твоята територия :wasntme:

Ам ти май неразбираш от майтап а :chuckle:
 
Не (rofl)
айде и втората
e1e9dee2a78feb8f.png

_____________________________________________________________
Моите произведения
e1e9dee2a78feb8f.png

7ce2c61133d8305f.png
 
Last edited:
Предлагам, след като всеки си постне произведенията и е сигурен, че няма да прави още, да напише готов, за да знаем, че този потребител е свършил. След като всеки е свършил, останалата част от форума да оценява. Един потребитал да има правото да гласува само веднъж и само за 1 участник. Гласовете да се дават в рамките на 1 седмица. Който успял, успял. Който не, не. Когато изтече срока от 1 седмица, гласовете да се преброят от някой (например някой администратор, но не и обикновен потребител) и да се обявят местата в класацията в последен пост. Моля ви, без никакви симпатии.