Здравейте значи оправих се със Server files сложих ги тръгна всичко сега ми остав Клиента как да се направи моля, някои да ми обесни или нещо линк да даде
Сега го направих сложих там ИП-то и като влезна пиша акаунта но ми дава че не е верен а направих акаунт от startSQLAccountManager пробвам да си направя акаунт от играта и не ми дава нищо във сървър филес сам редактирал само паролата на сяла
във C:\Server\login\config\loginserver, C:\Server\gameserver\config\server някаде бъркам ли? или трябва да направя нещо друго в тези сървър файлове.
в login/config/loginserver.prop само паролата промени друго не барай, в gameserver/config/server.prop се променя парола и ExternalHostname = тук твоето IP
ползвай systema който качих, промени IPто и всичко трябва да е ток
Да всичко тръгна както си трябва сега как мога да променя това Име на сървъра и от самата игра като дам New acaunt нищо не става и май е това + ман жесток си
Да всичко тръгна както си трябва сега как мога да променя това Име на сървъра и от самата игра като дам New acaunt нищо не става и май е това + ман жесток си