[Help] Как да..

Murder

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
502
Reaction score
74
Как да копирам Source Code на сайт ? :p
 
Last edited:

Murder

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
502
Reaction score
74
Ти майтап ли си прайш ко.. питам как да копирам кода на сайт.. кат го доунлоад не стаа :/ Index.php.....
 

vailoelle

New Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
32
Reaction score
4
Aaaa ще си правите майтап с хората :cheezy:
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
source code = html това е облика на сайта ако искаш да копираш php кодовете неможеш тъй като съответните сърварни програми ги изпалняват и ги показват в html формат
 

Murder

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
502
Reaction score
74
Да де аз точно това искам и питам дали може и ако може с кфа програма :))

Да свия няколко сайтчета :p
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
хахаха ако ставаше еи така ...уеб дизаинерите щяха да са царковни мишки вместо като сега наи добре платената работа
 

^K1LL3R^

New Member
Joined
Apr 18, 2008
Messages
262
Reaction score
12
хахаха ако ставаше еи така ...уеб дизаинерите щяха да са царковни мишки вместо като сега наи добре платената работа
напълно вярно :59:
 

Similar threads