pafa7a
Well-Known Member
- Reaction score
- 821
винаги съм се смял на такива : Ще си взема мощен комп това онова и като дойде време за цена : еми до 900 лева
. Шшш ало вие отивате за мощен компютър а давате пари все едно взимате телефон .... Това за компютъра имам си друг който е за 700 - 800 лева 1гб рам и тряя ти кажа че даржи ли повече от 2 месеца без преинстал значи нещу се е объркало. Още на 1вия месец чакам по 5 минути да зареди StartUp иконите а за игрите те не са игри а комикси
![]()
Производител: DELL
Модел: GX240
Тип процесор: Intel Pentium IV
Скорост на процесора: 1800MHz
Оперативна памет: 256 MB
Тип на паметта: SDRAM
Големина на твърд диск: 20GB
Вид на твърдия диск: АТА
Оптично у-во: Slim CD-ROM
Кутия: Slim
Звукова карта: Stereo
Мрежова карта: 10/100/1000
Състояние: ремаркетиран
sng напълно съм съгласен със тебе нищу че не ме разбра. а това за марките : малко останаха които да са добри. и дори да си си взел най-новото пак не е гаранциа - знам. вече така е станало че да попаднеш на нещо добро трябва да имаш късмет. не се знае дали утре ще ми изгори дъното но айде спрете с коментарите за мойто pc защото се отклонихме от темата
идеята ми е ,че като го вземеш на части е едно , като го вземеш от техномаркет(примерно) е друго , апък като го вземеш оригинално е съвсем друго.
напълно съм съгласен. ако се прибави и един лицензиран уиндоус ще бъде перфектно.
pafa7a докато не ми снимаш Пропартис на My Computer няма повярвам такива снимки секи може намери из форуми
човек имам 8gb рам, сървърите също са на толкова ... какво не вярваш ??? вече fear 2 знаеш ли какви изисквания има ? 512 mb gddr4 видео карта ми спича... дигам на макс вентилаторите и едвам ,едвам я удържам на 90 градуса...
ти не се меси кадето не те питам , искам да видя нещо
искам и тфоя пропартис1 е виртуал мемори друго е рам х
виртуал аз имам 5900 пък съм с 4гб рам
дал съм ти по -горе от стара дата ,щото вмомента немога да го използвам,но щом си рекъл, ще ти дам по-нова като се върна в града си.
видя ли етакива извинения всеки който копва от сайтове има. пълни смешници сте
оффффф , ей сеа ще ти дам .... смешник баа ти от кермен ^^
селтик , спийкваш ли българским ?
bupyc™ ето ти от windows xp то ми (32bit чете ги 3 гб) сега upload 1 клиент като приключа ще ти кача и от windows 7цата да се увериш. и за снимките : мои са си не са от форумикажи какво искаш да направя? ще напиша на 1 табелка до пцто ми za bupyc и ще направя клип