[Help] Итеми на фул !

PuMaTa

New Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
37
Reaction score
0
Здрабеъйте бих искал да попитам дали може да се правят итеми на фул от ГамеМастер-а . Например един 4овек е пуснал сервер на МуОнлине от друг компютър дали е вазможно друг човек от друг компютъ да си прави итеми на фул ама без хакове и други раоти.Благодариа предварително :)
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
299
Ето това са няколко начина без хак да прави предмети на фулл без хак:
1. Човек който иска да си направи предмет на фулл и не седи на компютъра от който се хоства сървъра, трябва да има връзка с него чрез програма за влизане в чужд компютър (Remote Admin, VNC, Team Viewer и други).
2. Човек който иска да си направи предмет на фулл и не седи на компютъра от който се хоства сървъра, трябва да има достъп до Admin Panel-а в сайта (ако в панела има опция за правене на предмети).
3. Човек който иска да си направи предмет на фулл и не седи на компютъра от който се хоства сървър, трябва да знае командата за прибавяне на предмети (с която съм работил в сървър с версия Сезон 3 Епизод 1).

Мисля даже, че може да се направи и панел за ГМ-та в който да могат да се прибавят итеми, но това не е лесна работа и нямам представа как се прави. Иначе бих казал, че без да използва хаковете това са начините да си прибявя предмети. Надявам се да съм ти помогнал :wasntme:.
 
Last edited:

Mortred

Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
647
Reaction score
182


Мисля даже, че може да се направи и панел за ГМ-та в който да могат да се прибадят итеми, но това не е лесна работа и нямам представа как се прави. Иначе бих казал, че без да използва хаковете това са начините да си прибявя предмети. Надявам се да съм ти помогнал :wasntme:.


Това с ГМ панела е добра идея някой ако има някаква представа как ще стане да пише :)