Испания световни шампиони!

" Испания постави негативен рекорд по най-малко отбелязани голове от световен шампион. В седемте си мача Ла Фурия вкара едва осем гола - с цели три по-малко от предишното най-слабо постижение - 11 гола, делящо се от Италия през 1938-а (4 мача), Англия през 1966-а (6 мача) и Бразилия през 1994-а (7 мача). "

OMG и по тва преценявам още повече че незаслужават толкова Титлата колкото Холандия :)

" Испания постави негативен рекорд по най-малко отбелязани голове от световен шампион. В седемте си мача Ла Фурия вкара едва осем гола - с цели три по-малко от предишното най-слабо постижение - 11 гола, делящо се от Италия през 1938-а (4 мача), Англия през 1966-а (6 мача) и Бразилия през 1994-а (7 мача). "

OMG и по тва преценявам още повече че незаслужават толкова Титлата колкото Холандия :)

Не се гледа само головете а и как играят :)

На цифрата пъти щях да разбия ТВ-то :D:D

а ве кво се гледа и как играят .... за мен имаше много по достойни отбори... от Испания.Пък и ако говорим за игра Испания не могат да стъпят на малкия пръст на Бразилия по техника ....

• Like
Reactions: mi7aka
а ве кво се гледа и как играят .... за мен имаше много по достойни отбори... от Испания.Пък и ако говорим за игра Испания не могат да стъпят на малкия пръст на Бразилия по техника ....

А до колко знам на това световно Испания беше пърив по най-добри и точни подавания :)

Бях за Холандия, пичовете за 3-ти път отиват на финал и падат а Испания дори 4-то място не е имала и сега шампион със някакви късметлийски голове.

Last edited:
На тва му викате добър мач? аз му викам тъпа работа...играят 2 минути нарушение....е кво е тва ?

Германия - Уругвай направиха 100пъти по интересн мач

Целия мач беше нагласен в полза на Испания... Холандците ги съсипа тоя мизерен съдия... Германия беше най-достойна за за шампион, обаче...

и кво от това имат най-мнгоо точни подавания ама за кво са им като имат колко гола колкото Германия за 3 мача само ....Просот успаха да се промъкнат между капките ....

Мачът беше,наистина много успорван...чак 116 мин гол и 11 жълти картона :D :D...Холандците останаха с 1 човек по-малко ,а и се измориха...Аз мисля ,че Испания заслужава купата,въпреки че бях за Германия.

много ясно и аз бях за Германия

Не се гледа само головете а и как играят :)

То се гледа този който вкарва голове на това се вика отбор какво като играят по добре ? Те нека играят но като нямат качествата да вкарват голове ?
А да и са супер късметли
Последните минути бият Португалия 0.о В последната минута бият на финал ОМГ кажи че това не е късмет и нз :)

много ясно и аз бях за Германия

Те вкараха много повече голове от Испания бе...както някой каза по-горe Испания все 1-0 се измъква,а Германците 4-0 направиха...Германия е отбора ама...кво да се прави..късмет :D

То се гледа този който вкарва голове на това се вика отбор какво като играят по добре ? Те нека играят но като нямат качествата да вкарват голове ?
А да и са супер късметли
Последните минути бият Португалия 0.о В последната минута бият на финал ОМГ кажи че това не е късмет и нз :)

Точно ти го каза ако гледат се головете един отбор ако не играе добре и вкара гол това ли се нарича касмет или един отбор които играе добре и пак вкара гол ?

Точно ти го каза ако гледат се головете един отбор ако не играе добре и вкара гол това ли се нарича касмет или един отбор които играе добре и пак вкара гол ?

Точно това е късмет със по едно да биеш 70% от мачовете във цялото първенство ?
Да не изброявам мачовете след групите Испания колко мача тогава е била със над 1 гол ? И колко от тях са били в последните 5-10 мин на мача :) ^.^

• Like
Reactions: caRameL
Октопода Паул си знае работата.... xD

Точно това е късмет със по едно да биеш 70% от мачовете във цялото първенство ?
Да не изброявам мачовете след групите Испания колко мача тогава е била със над 1 гол ? И колко от тях са били в последните 5-10 мин на мача :) ^.^

Няма значение нали станаха Шампиони ?

Ситуацията Иниеста беше късмет. Двата отбора играха равностойно, но уви... Доста изненадан и разочарован останах от това световно...

Добре станали са 0.о Нямам нищо против казвам че според мен Холандия заслужаваше много повече да стане Шампион от колкото Испания ! 90% от статистиките показваха холандия като по добрия отбор ...