gaso страшно изказване и впрочем си много прав! но идеята на всичките "хакери" е проста -- > "показ на дупките в сигурността на един уеб".
прав си, че много хора се правя на "разбирачи" и "кодери по сигурността", но както ти каза всички са почнали от тук!
P.s: --> --> моля, не пишете тъпи коментари като: "ти пък си голям кодер..... " и т.н.т! аз знам каквото ми трябва и запомнете няма човек родил се до сега със iq над 220 -- > няма роден знаещ, всички се учим до края на живота си (за някой е по - малко, а за други повече :d ).
P.s2: и пак 10/10 usefull :d
добавих още 2 нещица за търсене.
Move_uploaded_file
и
copy
lisko кое е излишно и това за шела кое му е глупостта? колко народ изгоряха покрай този shell...
кажи кое според теб трябва да се махне.
[07.4.2009 г. 02:39:59] . . . стэгni сэ маlкo . . . ;p says: Men malko sq
[07.4.2009 г. 02:40:01] . . . стэгni сэ маlкo . . . ;p says: Shella
[07.4.2009 г. 02:40:02] . . . стэгni сэ маlкo . . . ;p says: Me int :d
[07.4.2009 г. 02:40:08] . . . стэгni сэ маlкo . . . ;p says: Ii da ne mi vlizat v pcto :d
[07.4.2009 г. 02:40:55] gasolincho says: Em
[07.4.2009 г. 02:41:13] gasolincho says: Az moga da prawq secure
не помня да съм хаквал InsertMu (nqh)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)(xaxa)
К'во браво за труда е ?
ОТ ТУКА 90% от нещастниците, които вече не можеш ги барна използват САМО НАШИ ОБЯСНЕНИЯ как да си защитят умрелият сайт или машина. "РАЗБИРАЧИТЕ" ги наричам, разбраха какво е N3t shell & XSS когато на нас ни писна да се ебаваме с тях и решихме малко да им дадем насока ама има явно и малко по схватливи и се оправиха горе-долу.
Когато Иво хакваше Insert Mu, през дупката на EscapeWeb "Вирусчето" ми писа в skype да съм му помогнел, и че много ми се молел (което беше така) изчистих му насраният WEB за 10 минути и после ми сра в мойта уста и доносничи после, сега станал "кодер и защитник" ОМГ, ОМГ! Смях... ако не е WT нема и тва да направиш за muweb 0.8.
Имаше още един помияр от форума дето преди едва не ми лиза кура да му правя нещо но го забравих кой е ...
Финал: Лиско аре да уважаваш повече работата ни и да не се правиш на много умен и кадърен... щото имаме общи приятели и се познаваме лично с тебе и мисля че не си такова момче.
за шела, че изгоряха си е 90% ваша вината, защото го разпространявахте ;]
беше сътворен със съвсем друга цел, която някои боклуци и други боклучари тук във форума развалиха...
същото се отнася и до xss скрипта, който по принцип, не знаете как да използвате (и повечето от вас няма да разберат, защото не заслужават, понеже мозъците им не са толкова "къдрави" и ще започнат да се правят на "виж ми размера на космаците"...).
и спрете да говорите за xss скрипта прекалено много...
хората, които изгоряха от него, си имаха причините!
но това е друга тема, която не бива да отваряме в момента.
браво за guide-а, колега!
10/10 ^^
Повечето сървъри изгарят по тези начини.1. Тей не разбрах ,кой е прословутия уеб на LiskO. Вмомента всеки един от уебовете му са с краден дизайн ^^
2. И пак не разбрах кой е изгорял покрай тези дупки,xss,shell-ове, lukoil-и ^-^
повечето сървъри изгарят по тези начини.
@lisko а как трябва да се търси shell? по този метод видях колко дупки си сложил на infinity mu.
кажи кое трябва да махна кое да добавя да стане четлив и полезен за хората.
1. тей не разбрах ,кой е прословутия уеб на lisko. вмомента всеки един от уебовете му са с краден дизайн ^^
2. и пак не разбрах кой е изгорял покрай тези дупки,xss,shell-ове, lukoil-и ^-^
I Don't UnderStang i think is good Release. But i dont understang what release it is...
Somebody can tell me?