[Help] Забива ми сървъра.

dMod

New Member
Reaction score
16
Използвам сезон 2 файловете на SrTeam ,но нещо ми забиват след 2-3 часа пуснат сървър смисъл такъв ,че като си напиша ацц то и паролата ми сиди 1000 часа и не успявам да влезна .С 1.5 ГБ рам съм ,но някой ми казват ,че на 1 ГБ не им спира. Някой случайно да знае как да поправя този проблем ?

Нямали кой да помогне вече 24 часа чакам

Ами проследи го дали ти крашва гс-то ала-бала, щото тей на въображение немойм ти отговори...

Ами гс то неми дава грешки не пише никъде дали е крашнал и т.н само понякога CS ми дава тази грешка. А като пускам сървъра
loooiiopiop.jpg

ми дава грешки свързани с shops,cant find monster ...

Last edited:
Ползвай ConnectServer на [BoRTeam].
Провери си магазините най-вероятно да си сложил в някой магазин прекалено много предмети.

За животните виж на кой номер monster дава error и съответно го изтрий от monstersetbase.txt или го добави в monster.txt

ConnectServer_v1.0.4.36 by BoR Team

е с тоя няма да имаш проблеми

Абе,гс-то замръзва от там ти идва проблема(това може да стане ако натоварваш компа с нещо друго или просто гс-то не го бива). :)

Ми аз не влизам в игри и т.н само музичка слушам .

за мен файловете не струват дето ползваш

Някой тествал ли ги е добри ли са ?

Ctrl alt + dell търсиш ГС и даваш приоритет real time ама не съм сигурен дали ще ти помогне

За мен ММТ в някой отношения са подобри от SrTeam, но бих предпочел SrTeam!!!

ММТ не струват пробвах ги ^^^ ,а проблема с замръзнването го оправих .Проблема е бил в MonsterSetBase замених ги с др.

Видя ли че не е от конект сървъра ^^

мда ,но за всеки случай и него съм сменил :p~

p.s Като добавям дупки за БК замръзва ^^

не търсете проблема в файловете защото НЕ Е ТАМ ! проблема е във вашите монитори.. нещо правите/променяте без да знаете какво точно правите и от там ви идват проблемите ! файловете са 100% единственния проблем им е с лвл-а на коня и гарвана както и Summon - скила на ДЛ-то, но те са оправени в следващия release, който ще излезе съвсем скоро !

п.с ММТ има прекалено много изведени "шукарийки" и много голяма плетеница е забъркана от многото "Customs" и настройки са се "збъгясали" някой неща..

Става ли и на мен да помогнете с логване то на сървара SKYPE:chur1bnqk_93