D Doktora New Member Joined Dec 17, 2009 Messages 100 Reaction score 8 Jun 1, 2012 #1 Трябва ми жойн сървър за виндовс сървър 2003 сп 2 ако може някой да помогне благодаря предвърително
D DevilAngel New Member Joined Jun 4, 2012 Messages 1 Reaction score 0 Jun 4, 2012 #2 DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове Пробвай с този. И аз имах такъв проблем сложих го и се оправи
DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове Пробвай с този. И аз имах такъв проблем сложих го и се оправи
ivowe3 Wiki Joined Apr 1, 2009 Messages 1,220 Reaction score 1,281 Jun 4, 2012 #3 Извинявам се за поста който не е свързан с темата но не мога да се въздържа Жойн сървър - веднага грабна вниманието ми. Трябва ми жойн сървър за виндовс сървър 2003 сп 2 ако може някой да помогне благодаря предвърително Click to expand... Извинявай, но за тази цел си има латиница. Така е смешно! Last edited: Jun 4, 2012 Reactions: w0lf11 and Aragorn
Извинявам се за поста който не е свързан с темата но не мога да се въздържа Жойн сървър - веднага грабна вниманието ми. Трябва ми жойн сървър за виндовс сървър 2003 сп 2 ако може някой да помогне благодаря предвърително Click to expand... Извинявай, но за тази цел си има латиница. Така е смешно!
D Doktora New Member Joined Dec 17, 2009 Messages 100 Reaction score 8 Jun 6, 2012 #4 ivowe3 said: Извинявам се за поста който не е свързан с темата но не мога да се въздържа Жойн сървър - веднага грабна вниманието ми. Извинявай, но за тази цел си има латиница. Така е смешно! Click to expand... говориш глупости и пишеш безмислени постове разбира ли се какво търся 'разбира се '
ivowe3 said: Извинявам се за поста който не е свързан с темата но не мога да се въздържа Жойн сървър - веднага грабна вниманието ми. Извинявай, но за тази цел си има латиница. Така е смешно! Click to expand... говориш глупости и пишеш безмислени постове разбира ли се какво търся 'разбира се '
mi7aka Well-Known Member Joined Oct 31, 2009 Messages 739 Reaction score 297 Jun 6, 2012 #5 Жойн, жойн, жойн момчето иска жойн! (music) Reactions: Mario1