[Help] Добавяне на Davias2 & 3, освен в gate.txt къде трябва

Holder

New Member
Joined
Dec 27, 2010
Messages
434
Reaction score
43
Тези файлове - http://darksteam.net/releases/[release]-darksteam-muserver-97d99i-beta-13-a-6440.html

Добавих си точки за Davias2, 3 и 4 даже обаче като напиша /move davias2 не ме мята на координатите нито с 3 нито с 4, но пък с davias си работи мята ме в града, това според мен означава, че трябва още някъде да се напишат, ама къде ?
 
Къде искаш да ги добавиш ?
 
Еми искам като напишва /move davias3 да ме мести там, където съм поставил координатите. Поставих координати в gate.txt като напиша това обаче не ме мести никъде, явно е че трябва да се добавявт на още поне едно място, кое е то защото не го намирам в тези файлове.
 
Аз също съм заинтересован от тази тема ! Ако някой може да помогне ще сме ви много благодарни ! :)
 
Ако се слага единствено в gate.txt значи не съм го направил, както трябва. Някой може ли да прикачи gate.txt за този сезон/версия, в която да са поставени davias2 & davias3 ?

Благодаря, предварително.
 
move опцията не зависи само от гате-то ами и от гамесървъра !
 
Демек след като сам го добавил в gate.txt и не тръгва трябва да едитна и gameserver-а и там да ги добавя, за да може move опцията да работи ?
С какво се едитва gameserver, ако може и линк ако има подобен урок..
 
когато променяш gate.txt трябва да го променяш не само в сървъра но и в клиента
 
А от къде в клиента ? В Season4 имаше movereq.bmd тук в този клиент дето е даден просто го няма този файл, аз иначе до сега да си го бях редактирал ? Има само gate.bmd, който не можах да го отворя с абсолютно нищо, ако трябва да извадя bmd-то да го дам някой да се пробва ама аз лично с нищо не успях от работите, които имам ?