[Help] Диабло 2 сайт

Dante

New Member
Joined
Feb 3, 2009
Messages
1,264
Likes
179
#2
Все още няма готови сайтове за диабло 2, но има отделни модули, които може да ползваш и вградиш в една проста html страничка. След малко ще едитна поста си и ще ти ги прикача отдоло. :)
Edit: Ето ти ги. Значи:
1: webregister е модула за регистрация на акаунт в играта през сайта.
2: pvpgn-status е модула за статус на сървъра в сайта.
3 и 4: pvpgn-stats е статистика за сайта /става и за starcraft и warcraft също/. Когато я разархивираш, разархивирай bnet.rar в themes/bnet.
 

Attachments

Last edited:
Likes: Er@seR

pandev

New Member
Joined
Apr 19, 2010
Messages
36
Likes
3
#3
Пич намери ме в скупе pandev_bs искъм да поговоря с тебе
 

Yah00

New Member
Joined
Jun 13, 2011
Messages
4
Likes
0
#4
Dante а трябва ли да имаш mysql за да станат работите и как да ги свържа сайта с mysql и с д2-то моляте помогни ми
 

crazzybg

New Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
172
Likes
20
#5
Здр. на всички дайте някакав Уеб Сайт за диабло 2
Dante ти даде всичко за диабло 2 сервер и сайт и ти 1 тенкс не му даде :)
 

crazzybg

New Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
172
Likes
20
#6
грр

Dante а трябва ли да имаш mysql за да станат работите и как да ги свържа сайта с mysql и с д2-то моляте помогни ми
не знам дали ще погледнеш .. но може на някой да му потребва и
за това ще кажа:
отваряте localhost/phpmyadmin/
създавате нова База в която Импортвате ( добавяте ) файла : awaiting_activation

след това отивате в папката на сайта и замествате
това се намира в config.php


$dbhost = "localhost"; // тук не пипате

$dbname = "diablo"; // <-- тука пишете името на датабазата която саздадохте

$dbuser = "таратор"; // <-- с името което влезнахте в phpmyadmin

$dbpass = "1234567"; // <-- с паролата която влезнахте в phpmyadmin

и сте готови

сега за Админ акаунт... има 2 начина 1 да си саздадете нова таблица в дата база но .. няма го казвам точно как се прави дума по дума защото ако четете значи ви е трудно :) та ще използваме 2 рия който е прост и лесен

Отново сме в папката на сайта , влизаме в папка includes
после отваряме файл admin_prefs

$adminprefs['username'] = "Admin"; <-- Admin (ако искате го сменете)
$adminprefs['password'] = "933c1e2f149a397175a7bc3d715e9397";
(<- парола ... нея със сигорност е сменете)
$adminprefs['firsttime'] = true; (<-- това не го променяйте )

това е всичко :) несъм се занимавал с правене но погледнах на бързо сайта и го разбрах кое каде е :) дано съм помогнал
 
Likes: Er@seR

GTI

Well-Known Member
Joined
Jan 1, 2011
Messages
1,360
Likes
413
#7
не знам дали ще погледнеш .. но може на някой да му потребва и
за това ще кажа:
отваряте localhost/phpmyadmin/
създавате нова База в която Импортвате ( добавяте ) файла : awaiting_activation

след това отивате в папката на сайта и замествате
това се намира в config.php


$dbhost = "localhost"; // тук не пипате

$dbname = "diablo"; // <-- тука пишете името на датабазата която саздадохте

$dbuser = "таратор"; // <-- с името което влезнахте в phpmyadmin

$dbpass = "1234567"; // <-- с паролата която влезнахте в phpmyadmin

и сте готови

сега за Админ акаунт... има 2 начина 1 да си саздадете нова таблица в дата база но .. няма го казвам точно как се прави дума по дума защото ако четете значи ви е трудно :) та ще използваме 2 рия който е прост и лесен

Отново сме в папката на сайта , влизаме в папка includes
после отваряме файл admin_prefs

$adminprefs['username'] = "Admin"; <-- Admin (ако искате го сменете)
$adminprefs['password'] = "933c1e2f149a397175a7bc3d715e9397";
(<- парола ... нея със сигорност е сменете)
$adminprefs['firsttime'] = true; (<-- това не го променяйте )

това е всичко :) несъм се занимавал с правене но погледнах на бързо сайта и го разбрах кое каде е :) дано съм помогнал
Не ти ли писва да пишеше в стари теми |-(