[Help] Грешка при сървара

GaTio

New Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Здравейте пак извинявайте ако съм объркал раздела но английския не го знам много
така
значи правя си сървър със сървър файлове 99б+ от тука ги видях
и всичко ок пускам сървъра и ми дава грешка с червено видях при евент сървъри и като стана всичко реади и даде еррор и кликнах там ок и отдолу пише да направя място ли нещо такова а имам 11гб място а трябва 10+ е имам го начи и влизам аз пиша ип порт и влизам и You are disconnected моля помогнете да не е от порта ?
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Погледни дали навсякъде си сменил ИП-тата както трябва :1:
 

GaTio

New Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
16
Reaction score
0
да не е от порта щото като го аддвам от клиента пиша 44405 а в папката
CS connectserverlist порта е 55901 също в CS\Data\serverinfo пише порт 21
а там в дата др файлове пак пише 55901
и дето споменах дето пише че няма място ли кво пише
Try to free some memory.
а ето картинка на грешката която ми дава
 
Last edited:

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,454
Reaction score
11,062
55901 е порта на gameserver-a а 44405 е порта на connectserver-a
и тоя error на снимката не е проблем съвръва ще работи нормално
 

GaTio

New Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
16
Reaction score
0
преинсталирах всичко наново но пак не ме пуска вижте
това е грешката при стартирането на сървъра

а това като влизам
 

Mortred

Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
646
Reaction score
182
намери ме в скайп мисля че се сещам от кфо е :)
 

AgMuN4o

Banned
Joined
Apr 19, 2008
Messages
106
Reaction score
53
да не е от порта щото като го аддвам от клиента пиша 44405 а в папката
CS connectserverlist порта е 55901 също в CS\Data\serverinfo пише порт 21
а там в дата др файлове пак пише 55901
и дето споменах дето пише че няма място ли кво пише
Try to free some memory.
а ето картинка на грешката която ми дава
пиши ми в skype: agmun4o
аз ще ти помогна
 

Similar threads