[Help] Грешка в арената

wingshot

New Member
Reaction score
11
Здравейте преди месец сигорно бях пъснал тема за това но никои не ми помохна имам все още този проблем когато гериоя ми омре в арена се ражда някаде в някаква черана дупка плс помагайте :)

Защо не ми отговаряте или ти да беше отговорил принуждавате ме да пускам втори пост да не секи се родил кат ваз умни ....
Edit: Protect
Нарушение на точка 7 от правилата на форума.Давам ти Infraction.

Last edited:
Защо не ми отговаряте или ти да беше отговорил принуждавате ме да пускам втори пост да не секи се родил кат ваз умни ....
Edit: Protect
Нарушение на точка 7 от правилата на форума.Давам ти Infraction.

Трябва да си едитнеш Gate.bmd && Gate.txt :) Client side мисля, че трябва само :) ;)

Трябва да си едитнеш Gate.bmd && Gate.txt :) Client side мисля, че трябва само :) ;)
Добре кажи точно какво да едитна нямам и съответния еддитор а и то кави координати да му задам като то в арена те пуска там кадето омреш?

ahxyahyahxyh .txt Няма едитор (xaixai) Notepad ^_^

ahxyahyahxyh .txt Няма едитор (xaixai) Notepad ^_^

Бе ти малоумен ли си .бмд с notepad я се виш кфо пишеш

EDDIT: дава ми ето тази грешка съшо на някоя от картите, но незнам на коя точно значи ползвам клиента които си дал в темата ето я грешлата която дава http://silver-cs.net/Upload/error.JPG

Last edited:
липсвати тоя файл в Data/World6/EncTerrain6.att трябва да си го намериш затова ти дава тоя еррор незнам коя версия ползваш ако кажеш може да ти помогна повече

Да виждам кои файл ми липсва а версията беше нещо такова много отдавна е този сървър ОН и сам забравил вече, но беше нещо от рода SCFMT 7.... или SCFMT 5.....

Да виждам кои файл ми липсва а версията беше нещо такова много отдавна е този сървър ОН и сам забравил вече, но беше нещо от рода SCFMT 7.... или SCFMT 5.....

Как може да си забравил коя версия си бе ....... Ние тогава как да ти помогнем ......

щом си на SCF файловете отвори MuServer\SCFData\SCF_Common и дай тия 2 реда

Code:
ClientExeVersion=
ClientExeSerial=