Здравейте преди месец сигорно бях пъснал тема за това но никои не ми помохна имам все още този проблем когато гериоя ми омре в арена се ражда някаде в някаква черана дупка плс помагайте
Защо не ми отговаряте или ти да беше отговорил принуждавате ме да пускам втори пост да не секи се родил кат ваз умни .... Edit: Protect
Нарушение на точка 7 от правилата на форума.Давам ти Infraction.
Защо не ми отговаряте или ти да беше отговорил принуждавате ме да пускам втори пост да не секи се родил кат ваз умни .... Edit: Protect Нарушение на точка 7 от правилата на форума.Давам ти Infraction.
Бе ти малоумен ли си .бмд с notepad я се виш кфо пишеш
EDDIT: дава ми ето тази грешка съшо на някоя от картите, но незнам на коя точно значи ползвам клиента които си дал в темата ето я грешлата която дава http://silver-cs.net/Upload/error.JPG
липсвати тоя файл в Data/World6/EncTerrain6.att трябва да си го намериш затова ти дава тоя еррор незнам коя версия ползваш ако кажеш може да ти помогна повече
Да виждам кои файл ми липсва а версията беше нещо такова много отдавна е този сървър ОН и сам забравил вече, но беше нещо от рода SCFMT 7.... или SCFMT 5.....
Да виждам кои файл ми липсва а версията беше нещо такова много отдавна е този сървър ОН и сам забравил вече, но беше нещо от рода SCFMT 7.... или SCFMT 5.....