Говорилня

piratebay също беше спрял преди седмица - две
 
Търся сериозен хостер за Сървър на МуОнлайн.

Предлагам :

Хубави фикснати файлове.
Хубаво сайт.
Платен Домейн.
50% от печалбата ако ще пускаме уеб -шоп.
БЪРЗО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!

Който е навит да драска със скайпа на лично.
 
Търся сериозен хостер за Сървър на МуОнлайн.

Предлагам :

Хубави фикснати файлове.
Хубаво сайт.
Платен Домейн.
50% от печалбата ако ще пускаме уеб -шоп.
БЪРЗО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ!

Който е навит да драска със скайпа на лично.

``
 
Как се пише със skype на лично? (think)
 
Last edited:
Как се пише със skype на лично? (think)

имал е предвид да му прати (този който се навие) лично съобщение своето "skype ID" (chuckle)
 
Омг кво се правите на малоуомни незнам....
 
въпроса ми е нее на точното място но искам да ви питам на някой сървър файлове има тест аццта vcool1,2,3 обикновено кви са им паролите?
 
Първо искам да ви попитам може ли да се направи така че чрез системата на мобио или някоя друга фирма за СМС разплащане като изпратя 1 смс парите да се прехвърлят директно на посочената сметка от мен. В смисъл без смс описание за опцията и такива работи просто да избера текст и номер от мобио или незнам от къде и да ми се превеждат парите от моя процент от смс-а !
Също така искам да попитам колко може да струва най-скъпия смс или аз мога да избера цена на смс.Ако някой разбира и може да ми обесни защото несам работил с такива фирми и не разбирам техните опции.
 
Неможе веднага ;) всяко хубаво нещо си иска време.
 
  • Like
Reactions: Bo$cH37o
(think) смисал какво? :) казвам ти, че неможе веднага да ти се изплатят печалбите :) няма фирма която да и е такава политиката ;)
а за цената може да видиш в листата на оператора с който ще работиш. За всяка една страна си има описание с улугите и цените на смс-ите ;)
 
Не ми разбра въпроса аз не искам парите на момента може да ми се превеждат и през 30 дни няма проблем.По най-простия начин ще го кажа щото е доста сложно искам да създам опция без никакъв смисъл без достъп кредити за някоя игра или тем подобно. Просто като пратиш смс да ти взема парите и от тези пари там 45-50 процента или нз толчно колко са да идват при мен на края на месеца примерно!
 
Без смисъл как да стане ;) нали за да ти одобрят услугата трябва да видят за какво е? За какво ще ползваш това СМС разплащане? :) Може като си я правиш отначало да дадеш някакво примерно инфо само за пред оператора като проверява и после да го промениш ;) , но има вероятност при изплащане да ти направят проблем за инфото ако го няма или подобно ;)
 
Заебете тея тъпотии ;):

Христос Воскресе!