Говорилня

В повечето случаи това е решението.
Само да те попитам, с последната версия на XAMPP ли си ?

Аз ползвам по-старички, по-малко проблеми, по-малко главоболия ;)

XAMPP 1.7.1

Даваш на пауза и слагаш мишока върху плъзгача и ще ти излезе това :

Attachments

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    130.5 KB · Views: 14
  • Like
Reactions: flowsicK
Може ли мнение ЦС не се подигравайте моля новак сам само ако може некой съвет или нещо от сорта приемам с удоволствие все пак се уча :)

• Like
Може ли мнение ЦС не се подигравайте моля новак сам само ако може некой съвет или нещо от сорта приемам с удоволствие все пак се уча :)

Извинявай, не се засягай, но случайно
много ми мирише на "WebPageMaker" ? ! ? !

Ако ти си го правил, добре, но много ми е познат тоя начин подредба, на source code!

В прочем това е темплейт от Clan template.com мисля че веше но аз го разработих и промених и не се засягам :)

• Like
Търся сериозен хостър за ЦС сървър сайта почти е готов име има само хостър ми трябва а ако името не му хареса ще го порменим :)(bug)

един съвет, като направиш нещо тогава давай, не давай да гледаме 2 таблици на кръст и тъпо написан код с програма

• Like
Reactions: lekov95
оооооо моя човек се е развилнял (rofl)

А бе аз вече си пуснах песнички на Bass casata/субуфера и пия биричка
НАЗДРАВЕ на всички :)

един съвет, като направиш нещо тогава давай, не давай да гледаме 2 таблици на кръст и тъпо написан код с програма

Имаш предвид да кача целиа сайт ли ако е това няма проблем само кажете ако на някой му трябва тая БОЗА :D

Имаш предвид да кача целиа сайт ли ако е това няма проблем само кажете ако на някой му трябва тая БОЗА :D

не изка да каже когато завършиш сайта защото сайт с 1-2 таблици не е сайт... но както и да е ти сега започваш не може да те съдим ;): продалжавай така и някой ден ще можеш да правиш по хубави не се отказвай :D:

В прочем това е темплейт от Clan template.com мисля че веше но аз го разработих и промених и не се засягам :)

Това било темплейт от не знам си къде си.

Пич, кой ще се навие да е хостер, при положение, че сайта е HTML, което е тъпо! Тоест и форума ще е отделно от сайта, а не в него. И без това тръгваш на готови темплейти "Всеки от някъде е тръгнал", няма да се издигнеш в очите на никого тук, като си приписваш заслуги, че ти си го писал!

Земи се пробвай с "PHP Fusion".
Има специално направени скриптове за CS.

някой може ли да ми оправи рейтовете на чаос машината, защото ще правя сървър 500xp 70% drop и незнам как се намаляват.... Ако може някой да помогне да драсне тук, скайп, лс

• Like
Reactions: cHanGeR and MoveUp
някой може ли да ми направи аватар? ако има желаещи пишете на ЛС или на профула ми скайп за връзка :p :) (ако е навит и една сигнатура) :)

някой може ли да ми оправи рейтовете на чаос машината, защото ще правя сървър 500xp 70% drop и незнам как се намаляват.... Ако може някой да помогне да драсне тук, скайп, лс

GS Editor (think)