Говорилня

Някой може ли да ми помогне как да добавя нови итемс на 97д+99и в смисъл примерно Brass сета да го заменя с Darkness ?

• Like
Reactions: flowsicK
Искам да питам според вас интернета на Bulsat 14MB добър ли е?

• Like
Първото нещо което видях след като влязах в класната стая :
:D:D:D:D

Attachments

• Изображение177.jpg
    Изображение177.jpg
    180.7 KB · Views: 15
  • Like
Абе да ви питам, на скоро в един форум бях прочел едни файлове "Low CPU Usage".
Тоест преправени да дърпат по-малко рам, възможно ли е някак си, да се направят файлове по-горна версия, да дърпат по-малко от рамта. Применро 1.0L да се подкара на 512 рам.

• Like
Абе да ви питам, на скоро в един форум бях прочел едни файлове "Low CPU Usage".
Тоест преправени да дърпат по-малко рам, възможно ли е някак си, да се направят файлове по-горна версия, да дърпат по-малко от рамта. Применро 1.0L да се подкара на 512 рам.

Low CPU Usage се превежда че изполват по малко от процесора не от рамта :Д колкото до въпроса си би трябвало да става аз съм подкарвал сървър на 512 рам сезон 3 епизод 1

• Like
-Имало живот и извън интернет!
-Тей ли ве?! Я дай линк!

• Like
Low CPU Usage се превежда че изполват по малко от процесора не от рамта :Д колкото до въпроса си би трябвало да става аз съм подкарвал сървър на 512 рам сезон 3 епизод 1

Не става на въпрос просто за подкарване, а да събере поне 50 онлайн!

• Like
надали ще ги направиш 50, ако абсолютно нищо друго няма на PC-то щи върви ... Много зависи и какви програми имаш инсталирани, защото и те заормозяват CPU-to

• Like
Кажете от какво може да е това.. за пръв път ми се случва :mad: Помощ

Айде бе гангстер... отворен беше нещо ама.. влез си в папката php отвори php.ini и махни "#" пред #php_myssql.dll
После ела пак ми се прави на оборотен

надали ще ги направиш 50, ако абсолютно нищо друго няма на PC-то щи върви ... Много зависи и какви програми имаш инсталирани, защото и те заормозяват CPU-to

Еми аз с тази идея купувам компютъра, само и само за сървър.
Единственото което ще има на него ще е: WINOWS / MSSQL / XAMPP / Skype .

За това питам коя ще най-новата версия КОЯТО МОЖЕ ДА МУ ВЪРВИ БЕЗ ПРОБЛЕМ.

:)

• Like
Еми аз с тази идея купувам компютъра, само и само за сървър.
Единственото което ще има на него ще е: WINOWS / MSSQL / XAMPP / Skype .

За това питам коя ще най-новата версия КОЯТО МОЖЕ ДА МУ ВЪРВИ БЕЗ ПРОБЛЕМ.

:)

Скайпът за какво ще ти служи?

• Like
Ако компютърът е купен само за сървъра скайп въобще не ти трябва само ще натоварва още компютъра :) ако нямаш друг комп вече може :)

• Like
Здравейте,някой от вас знае ли как се прави Сървър на Mu online на/с интернет BTK ADSL/Vivacom,защото е с не реално ИП и няма как

• Like