Говорилня

Коментари за вчеращият мач Германия - Уругвай 3:2
Малко повече инфо:
Германия спечели за втори пореден път третото място на световното първенство. Възпитаниците на Йоаким Льов надделяха трудно с 3-2 срещу Уругвай в среща, която ще се запомни с големия брой опасности пред двете врати.
Германия - Уругвай
0-1 Мюлер (19') 1-1 Кавани (28')
2-2 Янсен (56) 2-1 Форлан (50)
2-3 Кедира (82')

П.С. Диего Фурлан удари греда от пряк свободен удар в последните секунди на мача

Снощи както си гледам мача на svetovno.bnt.bg и Уругвай поведаха, нали и един пише:
- Ауе те германците нарочно ще загубят, за да може Октопода да не познае :D: :D: :D:

Ами аз ви казах че октопода е по-врачка от камилата :D:

тоя октопод не го ли зготвиха папагала според мен е по добър (sun)

Според мен това са пълни глупости октоподите и папагалите

а ве и за мен са пълни глупости.Това си е въпрос на късмет и възможности, но пък от друга страна знаели се :D може да си имат някви възможности :D

а може би закуската им е в 1-на от кутийките :D

еми принципно и аз го казах на бъзик |-(

имаме ли си някой готвач във форума да сготви Пол за вечеря? :D

аз съм за Холандия щото Испания не ме кефят особено ... пък фаворитът ми отпадна вече ...

Германия може да отпаднаха за 1-во и 2-ро място, но си заплюха 3-тото (rock)

A кой е споменавал Германия? Аз бях за друг отбор. =]

ахах вижте докато се рових в друг форум (не е конкурентен)

Видях тема на m0v3r който има бан тук и вижте какво пише.

http://img22.imageshack.us/img22/4372/58093373.jpg

брех почнал от нищото и вижте какъв сайт направил. Сайта му е http://battlemu- bg.com/

Да ви е познат този сайт ?

само не разбирам това [Всички права запазени ©2010 - www.****************] - Сайта и Сървъра са създадени от *m0v3r*

кви права сте запазили :ДДД олигофрени та половината сте по на <15 години
оставете го да си филмира за тва че е направим империя с модули направени от него (xaixai)

само не разбирам това [Всички права запазени ©2010 - www.****************] - Сайта и Сървъра са създадени от *m0v3r*

кви права сте запазили :ДДД олигофрени та половината сте по на <15 години
оставете го да си филмира за тва че е направим империя с модули направени от него (xaixai)

xaxaxaxa (nqh) (xaixai)