Говорилня

ами с 2 gm ринга , + ag нормално е да не те бутнат ;):

1. гм рингове има много и дават 1 _)_
2. чувал ли си за сокети? нормално ли е да ми набутват максимално 1000 демич?

Edit: 2 от тях имат ;) (тея с браве сета)

Last edited:
1. гм рингове има много и дават 1 _)_
2. чувал ли си за сокети? нормално ли е да ми набутват максимално 1000 демич?

Не аз съм най-тъпия и не съм чувал. хаха естествено, че съм чувал. Въпроса е там, че BK-тата нямат Socket...иначе жална ти майка хахах (mm)

айдеее пак почнахме спам темата (party) :D:

click me Истегли това и го изгледай, тогава ми кажи че съм с абнайси ГМ ринга и нз си кво. Без мана шилд, само с бъф на БК за кръв. И бк-то е със сокети.

Last edited:
ей пак почна спама зарад тоз шибан експирианс
и за кво го няма чата

Last edited:
да честно за какво ли го няма чата?

да честно за какво ли го няма чата?

за да няма въпроси от сорта...как да си оправа макс левъла, експириънса, дропа и т.н. :D: btw бъзикам се...незнам :D:

Моята шофьорска книжка :

hurdzeag7q3sy55cyxlvjyc4o3abaqpchxifao2m.jpg

x

Честита ви победа, юнации !!!!! (friends)

честита победа на българия..дано бият и италия

Малее, борци. Сега се прибирам от купонче. Малка сбирка в село Тополница, Кюстендилска област. Оле какво клане стана. Наръгава един многократно. Ние веднага се изнесохме, ама на по път ни спря полицията :D: пита от къде идваме, казахме от Купон в селото. Те викат документи за проверка, ама аз и още 1 приятел не си ги носехме ии тоя вика я си кажете имената, и аз викам Васил Димитров Ушатов (rofl) което разбира се не ми е правилното име ии тоя вика, а ЕГН-то знаеш ли си го :D: викам даа ии почнах 9105122845 :D: което пак не ми е така..вика изглеждаш ми по голям и ми се смее....ии така разминах се на косъм от Задържане :D: Айде всеки който има такова преживяване нека да сподели :D:

skoro kato se pribirame prez noshtta ne pomnq kolko beshe chasa moje bi 1 chasa prez noshtta i policiqta beshe sprqla, edin priqtel na 17 godini ne si e izvadil oshte lichna karta, toi vmesto da si vari spokoino po putaq, a toi mi se pravi na piqn... :D dobre, che policiqta ne na sprq shtoto toq shteshe da izqde nqkakva globa :)

пак почва спам-а (не че изтъквам дидо?!)

пак почва спам-а (не че изтъквам дидо?!)

и кво като почва спама, тая тема за какво е иначе?

ми нищо, отбелязвам прост0. ;)

ми нищо, отбелязвам прост0. ;)

ама има ли смисъл да отбелязваш като тая тема е точно за това?

много ясно, че има смисъл. + тфаа не ми се спори сега.. да не се засегнеш :d

пп: сега кво прайме, дали не спамиме.. :p