АРЕ ЕЛА ДА ТЕ ВИДА БЕ МЪРША ЕЛА ДА ТЕ ВИДА ИНВАЛИТ ЩЕ ТЕ НАПРАВА БЕЗПЛАТНА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА ЩЕ ТИ ДАМ
@СНГ ЗЕМИ СЕ СКРИЙ МЪРША ТАКАВА САМО ЗАД КОМПА СИ ОТВОРКО ЗНАМ ТЕ ЩО ЗА ПАРЦАЛ СИ НЯМА КВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ ОБАЖДАШ МИШКАААА ЗАД КОМПЧЕТАТА СТЕ МАШИ НА ЖИВО СТЕ МИШОЦИ!!!!!!!!!!!
само едно ще ви питам искам да ми отговорите а не да ме подминете направих сички ИП на един сервер филе 127.0.0.1 само за тест пак и нямам реално Ип имали начин да ми тръгне сеасон 4 с това 127.0.0.1 или изобщо да не се мъча ??? защото направих сички ип в файловете 127.0.0.1 и в клиента крашнах с Ип 127.0.0.1 влизам и дисканект имали начин да го пусна ???
Курва ме наречи като ме видиш да се разминавам по магистралата с майка ти!ХАХАХХАА и ГО И ТУРСКАТА КУРВЕТИНА ПИСА ... КВО СТАНА ДА НЕ СВЪРШИХА БАТЕРИЙТЕ НА ВИБРАТОРА ТА ДОЙДЕ ВЪВ ФОРУМА?
Всеки почна да става мъж пред тоя пц.. ако те вида тва ако те вида онова стига приказки давайте с действия
А само да те попитам ти чий хуй дървиш в момента!? Ние ще намерим начин да си решим проблемите и това не те засяга =)
Ей боклук нещастен Sun-чо ще те отнесе даже няма да се усетиш , пък ако срещнеш мен недай си боже ще те питам в коя болница искаш отседнеш!
Мен в тоя форум най-много ме радват Hamlet , pafa7a , Sun-4o , sNG , 3yeka и Aftershock , misho_rb gtfo nigga
Кретене кретене айде махай са нещастен тип
Ти за мен си просто един PC филмар...
ТИ ЛИ БЕ ФИЛМАРЧЕ АРЕ ЕЛА ТЕ ДА ВИ ВИДА БЕ ЩЕ ТИ НАРВЪ ТОЯ КИК БОКС ТАМ ДЕТО СЕКИ ДЕН ТИ ОГРЯВА СЛЪНЦЕТО БЕ ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА САС СУНЧО БЕ НЕДАЙ СИ ПОЖЕ ЩЕ МИ ВИКААА ЕЙЙ МЪРША КЪДЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ ОТИВАШ БЕЕЕ ПАРЦАЛ ТАКЪВ
Ако искаш ела дръж моя а ? не ми казвай само какво да правя помияр долен!