Прав си има малко децка графика но като играеш ще се зарибиш въобще не ти пука за графиката . Самата игра е интересна като качваш левели сетове магии и такаflyff and Rose не са ли малко тоест не малко а доста децки като графика и общо взето всичко
04:27:31 connect : [6400][my ip]
error-L1: Serial error [darkevil] [XXXXXXXXXXXXXXXX]
WSARecv() failed with error 10038
Някой от вас може ли да ми направи сайт имам домейн и Уебхостинг - МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ
Потърсете ме на скайп ,ако на някой му се занимава:blajkata96
Някой от вас може ли да ми направи САЙТ . . .
това в червено не е вярноТова е много относително, какъв да е сайта, за какво да е, php, html и най-важното, никой не прави сайт БЕЗ пари!
Все пак кажи, за какво искаш да е този сайт ?
Това е много относително, какъв да е сайта, за какво да е, php, html и най-важното, никой не прави сайт БЕЗ пари!
Все пак кажи, за какво искаш да е този сайт ?
това в червено не е вярно
Да важно е за какво ще ти сайта !И може да си намериш и готов ако знаеш за какво ще ти е .
Добре другарче искаш ли да направим нещо .
ето го и него:
Искам да помоля някой да ми направи сайт за НОВИНИ !!! БЕЗПЛАТНО.
Аиде някои да даде някой клиент без вируси... за 97д+99и версия
това в червено не е вярно
Скоро ще се пусне такъв сървър Да се надяваме да има ЦСИскам някой да ми даде s3 ep 1/2 Да е мах XP да има хора и да се правят CS
нищоКво става луд ?
Братле в момента съм си наблегнал яко на личния живот и нямам много много време. Но има хора които могат да потвърдят, че съм им правил сайт и сам им го давал без да им искам нищо.Щом казваш, значи работиш без пари.
Тогава, ако може направи ми сайт, който да изкарва пари "БЕЗПЛАТНО"
не го разпространявай на всеки, след като ми го изпратиш го изтрий,
за да съм сигурен, че само аз го имам!
А въпреки, че работиш безплатно, ще те черпя една усмивка по радиото!
нищо
Братле в момента съм си наблегнал яко на личния живот и нямам много много време. Но има хора които могат да потвърдят, че съм им правил сайт и сам им го давал без да им искам нищо.