Говорилня

Смени си сериала.
Стана.Едитнах main и сложих мойто ИП и нов key.После сложих тоя key в :x/MuServer/Data/lang/chs/commonloc и пакнах main.Вече по-трудно ще играят с друг мейн :)Този е анти-хак и да се надявам да спира доста хакове.Пробвах с hastymu 1.0 и не тръгва :p

Ми да стане по добър мача щом не ти харесва.

Ти като не харесваш една кола, що не напрайш по- хубава? или като не харесваш едно момиче, що не напрайш по- хубаво? или водата като е мръсна и не ти харесва, що не напрайш по-хубава?

Поне като се заяждаш, се заяждай с нещо по-добро.
Тъпак.

Аз ли се заяждам ? (shake) Във грешка си аз като не харесвам нещо българско поне си мълча а не обиждам :) айде няма значение щом мислиш че се заяждам.

Аз ли се заяждам ? (shake) Във грешка си аз като не харесвам нещо българско поне си мълча а не обиждам :) айде няма значение щом мислиш че се заяждам.

Че каква е разликата дали е българско или китайско.. като не става.. все хуй.

ОТ КОЛКО ГОДИНИ ЧАКАМ ЦСКА ДА РАЗМАЖИ ЛЕВСКИ ОТНОВО

Ако някой му се занивама със фиксване на San Andreas Сървър 3.0c нека да ми пиши :D

Разменям баннери с форуми/сървъри свръзани с MuOnline.Ето го моя сървър RELOADMU

ОТ КОЛКО ГОДИНИ ЧАКАМ ЦСКА ДА РАЗМАЖИ ЛЕВСКИ ОТНОВО

Chat-pat ima i takiva qvleniq :D
Za sega stiga tolkova, vrushtai broqcha nazad i chakai oshte nqkoq drugav godina, za nova pobeda nad "Y"evski :D Nqmashe go Joro Bekama, togava shtqhte da vidite :D

Molq ne primaite tazi shega na vutre, otdavna ne sledq tozi komesien serial "Bulgarian Football" (xaxa)

Ne suv vqrval che shte go kaja, no napulno podkrepqm @sNG. Ne moje tolkova godini da podkrepqt vsichki bulgarskiq futbol, a toi da si sedi edno i sushto laino. Prosto ne zaslujavat poveche moralna podkrepa, sled tolkova rezil. Qzuk che tezi laina, koito igraqt sega, opetniha istoriq gradena ot veliki futbolisti Georgi Asparuhov-Gundi "mir napraha mu", Balukov, Stuichkov, Dakata Lechkov i oshte mnogo drugi, chas ot koite prez 94-ta sa napravili povrat v istoriqta na bulgarskiq futbol. Za jalost vsichko tova shte ostane samo istoriq, a segashtnite futbolisti, v golemi kavichki, tolkova shte userat tazi istoriq, che
edin den shte zvuchi kato mit !!!

даа евала и аз тоя път очаквах ЦСКА да ги размажат ... хД

Пък ако знаете колко малоумни бяха коефициентите за Дембеле- дали ще направи хеттрик...

може да има ама админа само с пари може...Иде ми се да му прецакам системата

Еми и той трябва да изкарва пари ...
В крайна сметка ако не сте разбрали 90 % от сървърите се държат с цел да изкарат някой лев :) .
Иначе администратора е точен и щом има над 100 онлайн мисля , че и другите смятат така.

Някой може ли да ми даде сервер с балансирано PVP да е Max EXP и да е поне season 3 ep 2 да има бокс +4 или +5 в shop

Някой може ли да ми даде безплатен хостинг с над 15 МБ да поддържа PHP пространство моля. Благодаря предватително.
:) :) :)