Администраторите на Dark Angels (nqh)
Не малко, много, ама така се обичаме тук.хаха малко сте луди тук ;д
Поне ни е забавно, по един или друг начин!Започна се отново
И дано да не се свършва, че отиде веселото на форумаТо никога не е свършало :
Той винаги е пръв, не обича да изостава ! ! !Този път, той започна пръв !!! Ама май няма сили да продължи.
Направих едно Header-че със различни видове надписи, кажете кое ще приляга най-добре на сайта ми? Според мен 4-тото е най-добро
2 или 3
(xaxa)Нямам нови профилни снимки понеже нащее правят ремонт на банята и са свалили огледалото! hahahhahhahahahha
Направих едно Header-че със различни видове надписи, кажете кое ще приляга най-добре на сайта ми? Според мен 4-тото е най-добро
(xaxa)Нямам нови профилни снимки понеже нащее правят ремонт на банята и са свалили огледалото! hahahhahhahahahha
(xaxa)
@Elven кво те базикат бе (xaxa)
(xaxa)
Абе я вари се хварляй от някой мост ...
Ти пак голямата работа стана (xaxa) Нещо много ти порасна работата напоследак а? Зад монитора си много надъхан нали бе комплексарче такова
@crazyboy
то бива да си тъп, ама чак толкова...
Това ако ти прелича на баня значи банята ще е спалня а ?
Ако може някой да ми сложи по-хубави текстове на тези Header-и ще сам му много благодарен
абе ти добре ли си е кой е казал че това се отнася за теб просто един го беше написал на скайпа си и го постнах тук
е той може да каже каквото си иска ама аз да съм написал че се отнася за тебем тоя килипирник @DarkEvil какво ми говори намен
Абе я вари се хварляй от някой мост ...
Ти пак голямата работа стана (xaxa) Нещо много ти порасна работата напоследак а? Зад монитора си много надъхан нали бе комплексарче такова
@crazyboy
то бива да си тъп, ама чак толкова...
Това ако ти прелича на баня значи банята ще е спалня а ?
Ако може някой да ми сложи по-хубави текстове на тези Header-и ще сам му много благодарен