D3nKa7a
New Member
- Reaction score
- 80
Вероятно мога, ама не ща (hmm)
Заради такива боклуци като тебе се разваля форума както и държата защото могат а нищо не правят ти си 1 от тях.
Вероятно мога, ама не ща (hmm)
Заради такива боклуци като тебе се разваля форума както и държата защото могат а нищо не правят ти си 1 от тях.
Включен Skype или друга програма, която иска 80 порт?момчета.. я окажете малко помощ..
проблем : инсталирамм xampp 1.7.1 на windows 7 86x всичко нормално.. пускам xampp control panel ии апаче и mysql не тръгват...
sql server 2000 като го инсталирам.. пак на същия windows, agent-a не тръгва .. в смисл тръгва ама като дам старт иии йок...
Пич прав си! Всичко е заради мен! Заради мен държавата западна! Ама като те гледам просперираш и си умен, вероятно искаш да си президент? Не ти си просто педерас =)
Ахахахахахахахха.ПЕДЕРАС ПЕДЕРАС АМА КАТО ЕБАХ МАЙКАТИ ВЪВ ОНИЯ ХРАС ВИКАШЕ ДАЙ ГАС ДАЙ ГАС.
Включен Skype или друга програма, която иска 80 порт?
Uninstall на xampp-а и тегли един чист Appserv.skype - променен е порта и е изключен .. нещо по въпроса за sql ако можеш да кажеш.. аа да грешката която ми иззлиза е .. Apache haven't started [-1]
Прус.АБЕ ОСВЕН ТУК ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ
Uninstall на xampp-а и тегли един чист Appserv.
Няма да имаш кахъри.
Прус.
ПЕДЕРАС ПЕДЕРАС АМА КАТО ЕБАХ МАЙКАТИ ВЪВ ОНИЯ ХРАС ВИКАШЕ ДАЙ ГАС ДАЙ ГАС.
Ah,boli me huq za vas momcheta,jiveq si jivota tui kakto mi e kef a ne taka kakto e udobno na nqkoi
mi kvo praish tuka e tiuflek, izchezvai da si jiveesh jivota i da pruskash parite na tati
Като говорим за комплексирани олигофрени... къде изчезна кретена?